Alec Baldwin

Döntést hoztak Alec Baldwin ügyében

Bulvár

Alec Baldwin egy filmforgatáson véletlenül lőtt agyon egy operatőrt tavaly októberben. Most megszületett az ítélet az ügyben.

A 42 éves Halyna Hutchins halálát egy kellékfegyver okozta, melybe valahogy éles lőszer került. Egy vizsgálat feltárta, a produkciós cég nem tartotta be a lőfegyver-biztonsági eljárásokat a forgatáson, nem törődtek az alkalmazottak biztonságával. Emiatt pedig 139 793 dolláros, azaz nagyjából 47,7 millió forintos büntetést szabtak ki rájuk, valamint megállapították azt is, hogy a tragédia nem következett volna be, ha a cég betartotta volna a fegyverbiztonsági szabályokat – írja a Mirror cikke alapján a Blikk.

Így tehát Alec Baldwin és a film többi producere ennyivel megúszta a tragikus körülmények között elhunyt fiatal operatőrrel történteket, akinek a családja korábban beperelte Alec Baldwint.

A színész közösségi oldalán közben Baldwin védői kifejezték hálájukat, amiért Új-Mexikó kivizsgálta az ügyet – vette észre a 168.hu. Azt is megköszönték, hogy tisztázták Alec Baldwin nevét.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alec Baldwin (@alecbaldwininsta) által megosztott bejegyzés