Öngyilkos lett a tiszavasvári kézilabdás

Bulvár

Senki nem érti, miért döntött úgy a 34 éves Munkácsi Máté, hogy véget vet az életének.

A tiszavasvári kötődésű sportember két esztendeje vonult vissza a kézilabdától sérülései miatt, az elmúlt években személyi edzőként dolgozott Vecsésen – írja a Blikk. Szerette a munkáját, amiben nagyon sikeres is volt, sokaknak segített az életmódváltásban, rajongtak értek. Aztán április 12-én a vecsési fitnessterem oldalán feltűnt az alábbi bejegyzés:

Máté úgy döntött, hogy ezentúl az angyalok között tartja meg edzéseit.

A 34 éves egykori kézilabdás, személyi edző halálhíre mindenkit sokkolt. Féltestvére, a szintén kézilabdázó Robin a Blikknek elmondta, látszólag minden rendben volt Máté életében és nem érti, miért döntött így.

Aki akár csak egy percre találkozott vele, láthatta, mennyire mosolygós, életvidám, segítőkész srác volt. Bármiféle probléma adódott, mindig azt mondta, minden rendben lesz, megoldódik. Senki sem érti, mi történt, pedig beszéltem családtagokkal, barátokkal

– mesélte a 27 éves Robin, aki messzire került féltestvérétől, ő Ausztriában kézilabdázik, de az ünnepeket együtt töltötték és már azt is megbeszélték, húsvétkor itthon találkoznak.

Fotó: Facebook/munkacsi.mate