Megszólalt Kóbor János özvegye, Zsóka

Bulvár

Először nyilatozott Kóbor János özvegye, Zsóka férje haláláról.

Zsóka a mai napig nem tudta feldolgozni férje elvesztését, azt sem hitte volna, hogy beszélni tud róla a nyilvánosság előtt, de most mégis megtette. A Story magazinnak mesélte el azt is, hogy múlt hét pénteken vettek tőle végső búcsút Mecky kérésének megfelelően Balatonaligánál.

A hamvait egy varázslatos pillanatban Balatonaligánál a tó közepén engedtük el. Ő volt a mindenünk, aki pótolhatatlan. A hiánya irtózatos sebet hagyott maga után a szívünkben, lelkünkben. Köszönöm azt a közel 18 gyönyörű évet, amit együtt tölthettem ezzel a csodálatos emberrel. Hálás vagyok, hogy én ott lehettem, foghattam a kezét, amikor elment

– írta meg szavait a Blikk. Zsóka szerint Mecky életútjában és munkásságában is közelebb került a szakrálissághoz. Nagyon fontosnak tartotta, hogy Isten előtt is megpecsételjék a szerelmüket, ezért is tartotta fontosnak Zsóka, hogy az énekes egyik végső nyughelye a Szent István-bazilika legyen.

Szerintem Kóbor Jánosnak méltó helye van a Bazilika altemplomában, a Nemzet Nagyjai között. Szinte hallom, ahogy azt mondja, hogy “jó kis csapatban vagyok”

– nyilatkozta az özvegy.