Szektába akarták behúzni Gáspár Győzikét

Bulvár

Gáspár Győző szenved depressziója miatt, amit nagyon könnyen ki is lehet használni. Felesége mesélt a problémáiról.

Gáspár Bea nagyon sikeres az életben, szakácskönyvét még Nívódíjra is jelölték. Elvégzett egy cukrásztanfolyamot, műsort vezet, mondhatni szárnyal. Örömét azonban beárnyékolja Győzike depressziója.

Én már nem tudok segíteni rajta. Próbáltam megérteni, a lelkére hatni, elvittem orvoshoz, de lassan már húsz éve szenved, nagyon sok gyógyszert szed. Nyugtatót, altatót, antidepresszánst

– nyilatkozta a Meglepetés magazinnak Bea asszony, szavait a Blikk írta meg.

Bea néha már azt gondolja, a sok gyógyszer helyett jobb lenne, ha inna inkább egy felest, de Győző sosem iszik alkoholt. Felesége szerint férje problémája, hogy ragaszkodik ahhoz, hogy mindenki szeresse, de ilyen nem létezik.

Sajnos nagyon naiv, nem jó emberismerő. Múltkor egy teljes napra eltűnt, azt mondta, hogy elmegy valakihez házikolbászt venni. Mint kiderült, ott egy szektába akarták behúzni, a belépő pedig közel kétmillió forint lett volna

– mesélte Gáspár Bea, aki azt is elmondta, mikor mentálisan rendben van, a férje a legszórakoztatóbb ember a világon, akit nagyon szeret és már elfogadta, hogy Győzikénél sosem lehet tudni, mikor keríti hatalmába a depresszió vagy a kényszeres viselkedés, mikor kerül méypontra, hogy aztán utána újra egy jó időszak jöjjön.