Gáspár Győzike

Gáspár Győző bepereli Osváth Zsoltot

Bulvár

Osváth Zsolt nemcsak Tóth Gabit kritizálta videójában, hanem Győzikét is, aki úgy döntött, megteszi a szükséges jogi lépéseket.

Update: a cikkben korábban tévesen utaltunk arra, hogy Osváth Zsolt nehezményezte, hogy Győzike vonult a Békemeneten. A videós blogger arról beszélt, hogy véleménye szerint nem az ismert celeb politikai kiállásval van a baj, hanem a gyermekvédelemmel kapcsolatos nézeteivel. 

————-
Osváth Zsolt erősen fogalmazott Tóth Gabival kapcsolatban, aki szerinte “belehazudott a pofájába”, gerinctelennek és jellemtelennek nevezte az énekesnőt. De Gáspár Győzőről is kifejtette véleményét a youtuber. Szerinte a családfő lelkileg egy életre megnyomorította a gyerekeit.

Győző perrel fenyegette meg a videóst, ám akkor kelt ki magából igazán, amikor meglátta, az énekesnő is kapta az ívet az egykori villalakótól – írja a Blikk.

Tegye mindenki a szívére a kezét, aki látta a Győzike show-t! Ütöttem-vágtam a gyerekeimet? Ugye, hogy nem!? Nem akarok reklámot csinálni ennek az embernek, de megteszem a szükséges jogi lépéseket, mert ez tűrhetetlen. Hát fáj neki a győzelmünk…? Láttam a cikkeket Tóth Gabiról is, ő aztán tényleg mit vétett?

– kérdezi Gáspár Győző, aki nem fogja szó és következmények nélkül hagyni Osváth Zsolt támadását.