Szaft ‘N Burger 2024

Szaft ‘N Burger 2024: Debrecen ismét az ország burgerfővárosává válik

Gasztro Helyi hírek

Hamburgerek, steakek, barbecue, koncertek, kézműves sörök, bemutatók és előadások, valamint egy országos verseny az ország burgere címért és egy steakhouse megmérettetés a Nagyerdei Park árnyas fái alatt! Szeptember 7-én Debrecen egy napra újra az ország burgerfővárosa lesz.

Negyedik alkalommal rendezik meg a Szaft ‘N Burger fesztivált, amely ezúttal is a Nagyerdei Park Békás-tava körül várja a látogatókat, ahol az egész nap a hamburgerekről fog szólni. Az esemény során profi egyéni verseny, amatőr, freestyle és junior kategóriák, valamint csapatversenyek is zajlanak majd, ahol családok, baráti társaságok és vállalati csapatok mérhetik össze tudásukat a steak- és burgerkategóriában.

A profi verseny nem csupán a dicsőségért zajlik: komoly pénzjutalmak, értékes ajándékok és természetesen a győztes trófeája is tét.

A burger- és steakversenyek mellett szakmai burger- és grillbemutatók, élőzene, ínycsiklandó kézműves sörök, valamint hamburgerek és barbecue-k különlegességei várják az érdeklődőket.

A rendezvényre a belépés ingyenes.

További információ a Facebook-eseményben.

Fotó: Hortobágy Angus

Ilyen volt a tavalyi:

Szaft ’N Burger 2023: megválasztották az ország burgerét Debrecenben