Harry herceg

Károly király Harry hercegnek: “Ki tudja, én vagyok-e az igazi apád”

Bulvár

Harry herceg nem igazán értékelte Károly király vicceit, amik arról szóltak, lehet, hogy nem is ő az igazi apja.

A kilencvenes években maga Diana hercegné is elismerte a pletykát, hogy viszonya volt a királyi lovasoktató James Hewitt-tal. Ez a téma is feljött Harry herceg nemrég megjelent önéletrajzi könyvében, amiben leírja, apja, Károly király sokat viccelődött vele édesanyja viszonya miatt.

Harry ezt úgy vezeti fel a könyvben, hogy a jelenlegi uralkodó imádott anekdotázni, egy esetet mindig felemleget, mikor ellátogatott egy elmegyógyintézetbe. Ott találkozott egy beteg férfival, aki arról mesélt Károlynak, hogy ő a walesi herceg. Erre Károly felemelte az ujját, hogy “nos, te nem lehetsz a walesi herceg, én vagyok a walesi herceg”. Erre a beteg ugyanezt, ugyanazzal a mozdulattal megismételte – írja az Independent cikke alapján a 24.hu.

Elmegyógyintézetben tett látogatása után Károly arra jutott, senki nem lehet elég biztos abban, hogy nem egy fantáziavilágban él és így fordult nevetve Harry herceg felé:

Ki tudja, hogy én vagyok-e az igazi apád? Talán az apád tényleg Broadmoorban van, kedves fiam.

Harry annyira nem örült apja viccének, főleg az akkoriban terjengő pletykák miatt, melyek szerint édesanyja szeretője, Hewitt lehet Harry herceg valódi édesapja, hiszen neki is ugyanolyan vörös haja van.