Élete végéig gyógyszert kell szednie Intinek

Bulvár

Zuber Krisztiánra, a TNT Intijére további vizsgálatok várnak a Honvédkórházban, de az már biztos, hogy életmódot kell váltania és gyógyszert kell szednie.

A Bors megkereste Intit, aki elmondta, nagy szerencse, hogy hallgatott kedvese, Emese tanácsára és orvoshoz fordult.

A kórházban a kardiológus megállapította, hogy a tüdőm is bevizesedett, ez is közre játszhatott az állapotom romlásában, sőt életveszélyes állapotba is kerülhettem volna. Ha Emese nem nyüstöl, lehet, hogy másképpen alakulnak a dolgok. Neki köszönhetem, hogy itt vagyok!

– mondta Inti, akire még több vizsgálat vár. Felerősödött gyermekkori szívbetegsége, szívelégtelenségben szenved. A kórházban szívkatéterezést hajtottak rajta végre, szerdán pedig azt fogják megnézni, nem alakult-e ki a szívében vérrög. Ha nem, akkor gyógyszerrel folytatódik a kezelése, amiket élete végéig szednie kell majd. Emellett éledmódot is kell váltania.

Körülbelül két hónapja a cigit is letettem már, de tudom, hogy komolyabb változásokat kell tennem az egészségem érdekében. Nem ugrálhatok már annyit a színpadon bármennyire is szeretnék. Lassabban és nyugodtabban kell éljek, valószínű az étrendemen is változtatnom kell

– mondta Inti, aki ezentúl sokkal komolyabban veszi a betegségét. Egyelőre úgy néz ki, körülbelül két hét múlva mehet haza a kórházból.