Molnár Áron durván kiosztotta Gubás Gabit az Elk*rtuk miatt

Ország

Gubás Gabit az év színésznőjének választották. Az év színésze, Molnár Áron nem gratulál neki. Sőt.

December 13-án adták át az Arany Medál-díjakat, a legjobb színésznőnek Gubás Gabit választották, a legjobb színésznek Molnár Áront. Molnár minden színésznek gratulált, aki díjat kapott, Gubás Gabinak azonban nem, mert elvállalta az Elxúrtuk című propagandafilmben az egyik főszerepet.

Vajon, amikor elolvasta a forgatókönyvet, és odajutott, amikor Dobrev Klára azt mondja, »járulékos veszteség, ha az ártatlanul arra járó emberek is veszélybe kerülnek, miután a rendőrök lecsapnak a tüntetőkre«, akkor elgondolkodott-e színészként, hogy ez igaz-e? Hogy ez valóban elhangzott-e? Rákérdezett-e? Utánajárt-e? Ahogy azt egy valódi színész tenné. És vajon gondolsz-e, Gabi, arra a bűntudatra, amikor rákérdeznek majd a gyerekeid, hogy ez tényleg így történt-e? Lesz egyáltalán egy szemernyi bűntudatod is, hogy hazudtál, hogy nem néztél utána?

– írja Molnár Áron, aki posztjában azt is tisztázza, hogy szerinte Gyurcsány Ferenc a legkártékonyabb személy a jelenlegi összefogásban, de Gubás Gabitól a színészi felkészülés munkáját kéri számon.

Az összes díjazott:
Az év írója: Tisza Kata, író
Az év színésznője: Gubás Gabi, Jászai Mari-díjas színművész
Az év színésze: Molnár Áron, színművész
Az év filmrendezője: Herendi Gábor, filmrendező
Az év legígéretesebb fiatal tehetsége: Gombó Viola Lotti, színművész
Életműdíj: Tordai Teri, Kossuth-díjas színművész