Mészáros exneje bemutatta művészetét: kiállították festményeit, és saját versét szavalta

Ország

Joshi Bharat és Kelemen Beatrix először mutatkoztak együtt nyilvános eseményen, ami nem más volt, mint Mészáros Lőrinc volt feleségének kiállításmegnyitója.

Szeptemberben derült ki, hogy Joshi Bharat 31 év házasság után elválik feleségétől. Novemberben az a megdöbbentő hír is napvilágot látott, hogy összejött Kelemen Beatrixszel, Mészáros Lőrinc volt feleségével. A pár most először mutatkozott nyilvános helyen együtt. Kelemen Beatrix kiállításának a megnyitóján vettek részt együtt, melyre a Felcsúttal szomszédos kisváros, Bicske Kultúrkúria elnevezésű művelődési házában került sor csütörtök este.

A megnyitón a Magyar Hang munkatársai is részt vettek.

Igyekeztünk még a megnyitó előtt a művésznővel interjút készíteni, ám azzal hárította el közeledésünket, hogy „nagyon kedves, de soha nem adok interjút”. Ennek némileg ellentmond, hogy Kelemen Beatrix a megnyitó után hosszasan interjút adott egy önkormányzati újság jól láthatóan lelkes munkatársának, ám a művészek már csak ilyen bohémek – írja a lap, akik azt is észrevették, hogy a megnyitó ünnepségen Kelemen Beatrix új párja, Joshi Bharat is részt vett.