Gyűjtés indult Kandech Evelyn temetésére

Ország

Közösségi gyűjtés indult Kandech Evelyne temetésére és méltó búcsúszertartására.

Kandech Evelyne betegsége két évvel ezelőtt derült ki. Mindent megtett gyógyulása érdekében, de a rák legyőzte őt. Temetésére szerettei 2 millió forintot szeretnének összegyűjteni, hogy méltóképp búcsúztassák el az egykori énekesnőt.

Ebből az összegből finanszíroznák a temetési szertartás és a nyilvános búcsúszertartás költségeit, a sírhely díszítését, és annak megváltását is 25 évre. Ez összességében 1,5-1,7 millió forint körüli kiadás lenne, de számolnak az esetlegesen felmerülő pluszköltségekkel is, a temetés után fennmaradó összeget pedig annak a Szikra Tehetséggondozó Egyesületnek ajánlanák fel, aminek Kandech Evelyne is a nagykövete volt – írja a Telex.

A 37 évesen elhunyt Evelyne temetésére itt gyűjtik az adományokat. Az oldalon lehet követni a gyűjtés alakulását is. (Szombat délben a 2 millió forint 84%-a már összegyűlt.)

Kandeh Evelyne temetése a budapesti Farkasréti temetőben lesz, de még nincs meg az időpont, hiszen ahhoz előbb össze kell gyűlnie a pénznek. A búcsúszertartást a temetés előtti napra tervezik Evelyne barátai.

Fotó: gogetfunding.com