Fegyveres rablás Los Angeles belvárosában a Melrose Avenue-n

Világ

Los Angeles frekventált, designer boltokkal teli részén a Melrose Avenuen követett el fegyveres rablást két ismeretlen, kapucnis férfi április 22-én, fényes nappal, akik az áldozatot egy elegáns boltba üldözték be és egy lövés is eldördült. A Los Angeles-i rendőrség még keresi az egyik elkövetőt.

Az ABC7 LA csatorna közlése szerint a rablók egy luxusórát akartak megszerezni az utcán sétáló áldozat kezéről, de a felvétel alapján nem jártak sikerrel, mert az áldozat bemenekült egy luxusüzletbe, ahol a hátsó raktér menedékébe futott. A lövés ekkor dördült el. Nincs információ arról, hogy történt-e személyi sérülés.

A Los Angeles-i rendőrség  (LAPD) a lakosság segítségét kéri a másik elkövető megtalálásában és ezért közzétették a biztonsági kamerák videóit, amelyek elérhetőek az ABC7 LA oldalán.

A Los Angeles-i rendőrség néhány napja tett közzé egy aggaszó közleményt azzal kapcsolatban, hogy rendkívüli módon megemelkedett a bűncselekmények és erőszakos incidensek száma az amerikai metropoliszban. Az elmúlt héten rekordot döntött a fegyverrel elkövetett gyilkosságok száma harmincnégy végzetes támadással.

Erről korábban itt írtunk.

– Vida Virág –