Szrdjan Blagojevics, a DVSC vezetőedzője

Blagojevics: vállalom a felelősséget

Sport

Önkritikusan nyilatkozott az Újpest elleni 3-0-ra elveszített bajnoki után Szrdjan Blagojevics, a DVSC vezetőedzője a Szusza Ferenc stadionban.

“Az Újpest minden téren letartolt minket. Ha ez megtörténik egy csapattal, akkor egyetlen ember lehet felelős, az az edző és vállalom is a felelősséget. Nem mi voltunk ma a főszereplők, nincs is értelme elemezni. Vissza kell szereznünk a csapatszellemünket”

– nyilatkozta a Loki mestere.

Bartos Grzelak, az Újpest trénere természetesen elégedett volt csapatával:

“Az első félidő az fantasztikusan alakult, elégedett vagyok azzal, ahogy a fiúk a találkozót kezdték. Kiváló volt a mentalitás is. A második félidőre kicsit leült a játék, de kontrolláltuk a meccset és örülök neki, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a találkozót. A csapat állandó fejlődésen megy át, nagy öröm számomra, hogy most volt a munkának gyümölcse. A szurkolók a derbi után is kiálltak a csapat mellett, értékelték az előző meccsen befektetett munkát. Az út elején vagyunk, realistának kell maradnunk. Egy-két győzelemtől nem szállhatunk el”

– elemezte a látottakat a hazaiak vezetőedzője.

Újpest-DVSC 3-0, nagyon nem ment ma a Lokinak

Az M4 Sport megszólaltatta Szűcs Tamást, a DVSC középpályását is:

“Bizonytalanok voltunk és a három kapott gól sok. Jó meccset akartunk játszani, de gyorsan kétgólos hátrányban voltunk. Gólt kell szerezni, oda kell érni a kapu elé és mindenképpen arra kell törekednünk, hogy betaláljunk.”

Bese Barnabás, a hazaiak vezető góljának szerzője szerint jó úton haladnak a lila-fehérek:

“Nem ez az elsődleges feladatom, de remélem a srácok nem dorgálnak meg gólért. Kezd összeérni a csapat, az előző meccseken sem játszottunk rosszul, de kell még idő nekünk. Sok az új játékos, új a stáb, jó úton haladunk, ma is stabilak, szervezettek voltunk, le a kalappal a csapat előtt. Elképesztő volt a hangulat, nagyon köszönjük a szurkolók türelmét.”