Bódi Ádám DVSC

Bódi Ádám kontra DVSC: közleményt adott ki a klub

Sport

Reagált a DVSC a csapat egyik közönségkedvence, Bódi Ádám távozásával kapcsolatos utózöngékre. Mint arról korábban mi is beszámoltunk, Bódi a Debsportnak azt mondta, a klub szerinte méltatlan szerződését is aláírta volna, de a Loki vezetősége ekkor visszatáncolt.

A DVSC honlapján közleményben válaszolt Bódi Ádám állításaira:

A DVSC Futball Zrt. vezetése ismételten megerősíti, hogy a saját nevelésű Bódi Ádámot a klub továbbra is egyik fontos, elismert játékosának tartja, akinek a Lokiért tett érdemei elvitathatatlanok.

A Debreceni VSC a játékos fejlődéséhez hosszú éveken keresztül minden feltételt biztosított, a félresikerült fehérvári átigazolás után áldozatot hozva hazaigazolta Debrecenbe és azt követően is a klub történetének kiemelkedő játékosaként kezelte, többször szerződést hosszabbítva vele.

Az interjúban elhangzottak Ádám saját véleményét tartalmazzák, amelyet annak ellenére tiszteletben tartunk, hogy  sajnálatos módon a valóságban történtekkel csak részben tartalmaznak átfedést.

Vezetőségünk újfent megköszöni Bódi Ádám a DVSC-ért tett szolgálatait, gratulál kiemelkedő NBI-es pályafutásához és további sok sikert kíván neki következő álláshelyén!

Egy hosszú, együtt töltött idő utáni elválás mindkét fél számára érzelmekkel teli és megterhelő, de  reményeink szerint fogunk még Ádámmal közösen a DVSC-t segítve együttműködni!

A DVSC Futball Zrt. menedzsmentje minden erejével azon dolgozik, hogy a lehető legerősebb kerettel vágjon neki az OTP Bank Liga 2024/2025-ös szezonjában és minél jobban ki tudja szolgálni szurkolóit mind a pályán, mind a pályán kívül.

Mivel az eredményes szerepléshez nagy szükségünk van a szurkolóink támogatására, ezért a témát lezártnak tekintjük és folytatjuk a felkészülést a következő idényre.

Hajrá, Debrecen! Hajrá, DVSC!

olvasható a DVSC közleményében.

Bódi Ádám: elfogadtam a DVSC méltatlan ajánlatát, aztán jött a feketeleves…