Rapid Wien-DVSC – második edzőmeccsén is kikapott a Loki Ausztriában

Sport

A Rapid Wientől is vereséget szenvedett a DVSC az ausztriai edzőtáborában, na de micsoda különbség a Liberec ellen 0-4-hez képest! A zöld-fehérek ellen végig partiban volt a csapat.

Edzőmérkőzés, Hausmening
Rapid Wien-DVSC 3–2 (1-2)

DVSC: Megyeri – Stojkovic, Lagator, Romanchuk, Ferenczi – Ojediran, Szuhodovszki – Szécsi, Dzsudzsák, Domingues – Bárány. Csereként pályára lépett: Engedi, Manrique, Kohut, Senaga, Szűcs, Polozsij, Hornyák, Shaghoyan, Vajda

Gól: 1-0
 Bejlo (8.), 1-1 Romanchuk (21.), 1-2 Dzsudzsák (60.), 2-2 Bischof (69.), 3-2 Dursun (101.)

A 8. percben a házigazdák szerezték meg a vezetést, egy kavarodás után Beljo közelről talált Megyeri kapujába. Ezt követően azonban több lehetősége is volt a Lokinak, előbb Dzsudzsák szöglete után Ferenczi veszélyeztetett, majd egy remek indítás után Bárány Donát ziccerben lőtt a kapu mellé. A 21. percben viszont már összejött az egyenlítés, Domingues szöglete után Romanchuk talált a hálóba. Nem sokkal később Szécsi duplázhatta volna meg a DVSC előnyét, ám közelről a kapusba bombázott.

A 45. percben közel járt a Loki a vezetés megszerzéséhez, amikor komoly tűzijáték alakult ki a hazaiak kapuja előtt, ám Ojediran, Stojkovic és Szécsi próbálkozását is vagy egy védő, vagy a kapus mentette. A 60. percben azonban góllá érett fölényünk, Domingues tökéletes beadása után csapatkapitányunk, Dzsudzsák Balázs volt eredményes 10 méterről.

A 69. percben egyenlített a Rapid, egy jobbról érkező beadást Bischof fejelt a kapuba. A 75. perc után több fiatal játékos is pályára lépett a DVSC színeiben. Komolyabb lehetőség nem alakult ki a második félidőben, a 101. percben viszont Dursun egy 17 méteres átlövésből megszerezte a vezető gólt a házigazdáknak. Újabb találat már nem született, a Rapid Wien 3-2-es sikert aratott.

(dvsc.hu)

Emlékezhetünk a Konferencia-ligában a Rapid egy bécsi 0-0 után nagy verésssel búcsúztatta a Lokit Debrecenben:

DVSC-Rapid Wien: messze van még az európai futballelit