Átvették új Toyota és Lexus járgányaikat a Loki játékosai és a klubvezetés

Sport

A most második évébe lévő sikeres partnerség keretében a DVSC mobilitási támogatójaként a Road Service 19 környezetbarát, öntöltő hibrid elektromos és plug-in hibrid elektromos Toyota és Lexus modellt biztosít a klub futballistái, technikai vezetői és menedzsmentje számára, amelyek július 4-én adtak át ünnepélyesen.

A klub közlése szerint az  átadott autók között helyet kapott 6 öntöltő hibrid elektromos Toyota C-HR, 2 öntöltő hibrid elektromos Toyota Corolla Cross, 3 öntöltő hibrid elektromos Toyota RAV4 és 7 plug-in hibrid elektromos Lexus RX, az azokat használó futballisták között pedig olyan neves sportolók sorakoznak, mint Dzsudzsák Balázs, Megyeri Balázs, Batik Bence, Dusán Lagator vagy épp Naoaki Senaga.

“Rendkívüli megtiszteltetés, hogy a Toyota és Lexus márkák debreceni képviseletét ellátó Road Service Kft.-vel folytatott sikeres együttműködésünk révén a világ legnagyobb és legzöldebb autógyártójának támogatását tudhatjuk magunk mögött. Az általuk biztosított környezetbarát autók nem csupán a mobilitás terén nyújtanak számunkra felbecsülhetetlen segítséget, hanem a környezettudatosság iránti elkötelezettségünket is kiválóan demonstrálják”

fogalmazott Makray Balázs, a DVSC Futball Zrt. ügyvezetője.

Makray Balázs
Makray Balázs

Fotó: dvsc.hu

Ez történt tavaly:

Fotók: menő autómárka mellett kötelezték el magukat a Loki játékosai