Vitték, ami mozdítható

Rendőrség

Betörő banda tagjait fogták el a rendőrök Zsámbékon.

A Petőfi Sándor utcában intették le a Zsámbéki Rendőrörs körzeti megbízottjai 2020. január 13-án kora délután azt a személygépkocsit, amelyben a sofőrön és utasain kívül gyanús eredetű, feltehetően bűncselekményből származó tárgyakat – fúrógépet, valamint benzinnel, gázolajjal töltött kannákat találtak. A három bicskei férfiről kiderült, több a közelmúltban elkövetett lopás róható a terhükre.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a 47 éves M. Imre, a 44 éves M. László és a 25 éves M. Zsolt 2020. január 13-án késő délelőtt befeszítette egy töki hétvégi ház ajtaját, onnan vitték el a később lefoglalt fúrógépet és a 18 liter üzemanyaggal megtöltött kannát. Ezután áthajtottak a néhány kilométerre lévő Zsámbékra, ahol egy Jóvilág utcai ingatlanból benzinnel, illetve gázolajjal töltött kannákat, és egy több tízezer forint értékű kardántengelyt vittek el. Ez utóbbi helyszínről menekültek, amikor a járőrök kiintették őket.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vételük mellett – indított ellenük eljárást.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.