Az elmúlt 24 óra intézkedései

Rendőrség

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 halálos kimenetelű balesetben 2 személy vesztette életét, míg 2 baleset könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány 15 személyt fogott el, akik közül 10 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 személyt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján, míg 3 külföldit az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt. A rendőrök 20 személyt állítottak elő, közülük 7 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 11 esetben történt.

1 thought on “Az elmúlt 24 óra intézkedései

  1. Egy fin internet oldalból lett kimásolva, magyarul és finnül is megjelent. Dr Uzonyi Attila debreceni rendőrkapitányról szól.

    Uzonyi, eltelt egy évtized, nézzük csak meg milyen aljas is volt és mellé hülye fasz! Egy jó pár balfaszságát el is küldöm a nagyon sok közül. Egyet nem értek, amikor volt a Balla Irma esete, el kellett volna magát zavarni a faszba a diktátorőrző rendőrségtől, da kiemelte a diktátor kormánya O1G. Ma már tudjuk, azért mert a felesége a Debreceni törvényszék korrupt elnöke dr Kahler Ilona Márta zsidó. Nagyon sok bajt és szomorúságot okozott a magyar-debreceni polgároknak. Szerencséje van, még nem lincselték meg. Sajnos, akiket tönkre tett, megalázott, nem mertek a pofájába vágni semmit igazságot sem, talán én vagyok az első, aki el meri mondani a véleményét, a buta és tudatlanságát, a rendőri vezetéssel szemben. Fogalmazzunk röviden, elbaszta a nyomozói munkáit állandóan, tehát, hülye ehhez a munkához, majd kinevezték zsidói parancsra kapitánynak, de itt is bebizonyosodott hülye fasz ehhez a munkához is. Remélem, ki tudom rúgatni a helyéről, mert a gyerekeimmel így bánt, de ne aggódjon, a 180.000Ft-ra hogy megbüntettet a zsidó felesége bizonyíték nélkül, megkapja a 180 novellámat, de utána sem fogom eltűrni a piszokságát addig, míg vezetőként fent van az emberek felett, mert maga egy buta és hülye fasz a munkájához és a polgárokhoz. Ezen levelet is a NEMZETKÖZI jogi hivatalokba, rendőrségeknek, bíróságoknak, ügyészi nyalis barátainak, és az európai embereknek is elküldöm.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.