Hatvanpusztai luxus Orbán-birtok

Hadházy: elkészült a hatvanpusztai luxus Orbán-birtok

Ország

Befejeződött az építkezés az Orbán család birtokán – állítja Hadházy Ákos. Az Alcsút közelében elterülő Hatvanpusztán, József főherceg egykori, 1820-as években épült műemlék majorságán helyreállítás címén több vadonatúj épület nőtt ki a földből.

Jó hír: már a kertészek is végeztek, a státusztörvény vitájának indulásának napjára teljesen elkészült a nagy mű

– kezdte Facebook-posztját Hadházy Ákos.

Hozzátette,

már csak a medencéket (kettő van belőle) és a kerti tavakat (három) kell vízzel feltölteni és a pedagógusok végre megnyugodhatnak, hogy a miniszterelnök végre teljes pompájában élvezheti élete munkájának gyümölcsét.

Száguld a világhírnév felé Orbánék hatvanpusztai palotája, az intézményesített lopás magyarországi szimbóluma

“Mindannyiunknak fontos lépés ez, hiszen a központi tóhoz futó út a terveket az “elmélkedő sétány” elnevezést kapta, az meg ugye nagyon ráfér a miniszterelnök úrra”- fogalmaz Hadházy Ákos.

Azért , hogy ne legyen az öröm még teljes, a veteményes kertben épülő üvegház semmit nem haladt az elmúlt hónapokban, és a terveken a medencék mellett található két pálmaháznak nyoma sincsen (Lázár lehúzta véletlenül a listáról??)

Másfél éve egy ott dolgozó munkás végigfilmezte a félkész épületet, amit megmutatott, de nem merte átadni az anyagot. Így pontosan tudható, mi van a “majorság” “istállóinak” és “cselédszállásainak” belsejében. Az első kisebb épület egy luxus kúria, amiben már akkor bent állt pl. egy antik állóóra és egy egészen csicsás cserépkályha. A második épületet belsejéről a hvg képeket is szerzett, az ugye a kazettás mennyezetű, hatalmas kandallóval fűtött könyvtár. Az egyik L alakú épületben rengeteg lakosztály található, szállodai elrendezésben, ez az épület föld alatti folyósóval összeköttetésben áll a kisebb kúriával és a mélygarázsokkal. A másik L alakú épületben hatalmas konyha és több nagy közösségi tér, étterem található, alatta pedig hatalmas élelmiszer raktár, három hűtőszobával. A kisebb épületek a portaszolgálatot és a gépészetet rejtik

– olvasható Hadházy Ákos Facebook-posztjában.

Normális országban persze egy miniszterelnök már aznap lemondott volna, amikor kiderült, hogy az apja egy 150 éves műemlék épületegyüttest földig rombolva épít több ezer négyzetméteres luxus birodalmat az állami óriásberuházásokon megtollasodva.
De itthon csak röhög rajtunk, mert tudja, hogy a propagandagépezet megvédi őt

– írta később Hadházy Ákos ahhoz a poszthoz, amelyben megosztotta az RTL beszámolóját Orbánék luxusbirtokáról: