“Nagyszerű ember” – így jellemezte a Szpari elnöke Lázár Jánost

Ország

Lázár János építési és közlekedési miniszter megtekintette a jókora csúszással átadott nyíregyházi stadiont, és összefutott a klub elnökével, Révész Bálinttal is.

Lázár Facebook-oldalán így számolt be a találkozóról:

“A sportsikerekhez nem elég a kormány támogatása. Kellenek hozzá a helyben és országosan is sikeres vállalkozók, akik tudnak és akarnak is a sportra költeni. Nyíregyházán, a nemrégen átadott – viszont hiányosságokkal még bőven küzdő – új stadionban találkoztam Révész Bálint nyírségi, de nemzetközi szinten is sikeres vállalkozóval. Megállapodtunk, közösen fejezzük be a sportkomplexumot. Köszönöm a beszélgetést a sport mecénásának! Hajrá Szpari!”

A posztot megosztotta a klub is, a felvezetőben Révész Bálint elnököt idézik:

“Megtiszteltetés volt, hogy megismerhettem egy nagyszerű embert. Köszönöm a támogató hozzáállását Miniszter Úrnak!”

Lázár János a napokban azzal került be a sajtóba, hogy kocsmai stílusban abberráltozott, libsizett és seggnyalózott. Vitézy Dávid volt a címzett:

“Úgy látom, hogy néhány aberrált, belvárosi, libsi gyereknek megártott a túl sok szívás a hétvégén, és ezért aztán hallucinációik vannak a HÉV-vel, meg úgy általában a világgal kapcsolatban. Ilyenkor persze hazudnak is.

Az Építési és Közlekedési Minisztérium vagy a MÁV vezetésében senki, semmilyen döntést nem hozott a HÉV működésével vagy menetrendjével kapcsolatban! Minden más állítás nettó hazugság. Arról viszont döntött Orbán Viktor és kabinetje, hogy több száz milliárdból fejlesztjük a pályát és a járműparkot.

A jövőben a közlekedési kormányzat sehol és semmiről nem kíván Vitézy települési képviselővel egyeztetni. Aki ugyanis a hazugságokban az élen jár; aki elveszítette a főpolgármester választást, pedig minden segítséget megkapott ahhoz; aki most, a Fidesz után Magyar Péter seggét nyalja, nem lehet tárgyaló fél”

– olvasható a “nagyszerű ember” bejegyzésében.