Deutsch Tamás szöveget gyakorol

Pusztító Deutsch Tamás-videón röhög most a magyar internet

Ország

Magyar Péter levideózta a fideszes Deutsch Tamást, ahogy felszólalása előtt a beszédét gyakorolja az Európai Parlamentben.

“Deutsch Tamás ma kivételesen már délelőtt 10-kor ébren volt és nyilvánosan gyakorolta az egyébként sokrétű, bonyolult, igazi polgári hangvételű egy perces hozzászólását, amelyben az én mentális állapotomért aggódott”

– vezette fel a vicces videót a Tisza Párt elnöke és EP-képviselője.

Magyar Péter még odaszúrta Deutschnak, hogy ha ilyen bőszen gyakorolt, akkor végül miért olvasta a szöveget?

Erről beszélt Deutsch Tamás

Magyar Péter bajban van mentálisan, mert lehallgatta a feleségét a közös otthonukban – kezdte Deutsch Tamás fideszes képviselő az Európai Parlamentben Magyar Péter felszólalása után.

Deutsch ezután azt mondta, normális ember ilyet nem csinál, ilyen emberrel tisztességes emberek nem kötnek politikai szövetséget. Hozzátette, szerinte Magyar Varga Juditot és későbbi élettársát is érzelmileg bántalmazta, és ez a családon belüli erőszak iskolapéldája.

De bajban van jogilag is, mert bűncselekményt követett el, erőszakoskodott, telefont lopott, Dunába dobta azt – fogalmazott Deutsch, anélkül, hogy érdemben reagált volna Magyar Péter szavaira. Roberta Metsola, az Európai Parlament elnöke itt figyelmeztette Deutschot, hogy lejárt az ideje, majd kijelentette: „A személyes támadások nem illenek az EP méltóságához.”

Magyar Péter Orbán Viktor után kapott szót az Európai Parlamentben. A Tisza Párt elnöke a felszólalásában a miniszterelnök fejéhez vágta többek között a magyar gazdaság, az egészségügy és az oktatás problémáit, valamint beszélt arról is, hogy az ő irányításával az ország csatlakozna az Európai Ügyészséghez, és hazahoznák Brüsszelből „a magyar embereknek járó 8000 milliárd forint uniós forrást”.