Mészáros Lőrinc

Luxusautó-szalont nyit Mészáros Lőrinc öccse

Ország

Elképesztően sikeres az egész Mészáros família: ezúttal Mészáros Lőrinc öccséről, Mészáros Jánosról érkezett a “jó hír”.

Mészáros Lőrinc cégcsoportja rekordbevételt ért el, lánya, Mészáros Beatrix saját építőipari céget alapított, öccse, Mészáros János pedig olyan ügyesen zárta a 2023-as évet, hogy talán nem is meglepő a napvilágot látott hír, hogy milliárdosként luxuautó-szalont nyit.

Több mint egy tucat luxuskocsi parkol egy székesfehérvári kirakatban, van köztük 146 és 177 millió forintért árult Ferrari is – írja a 24.hu. A lap tudta meg, hogy az üzlet tulajdonosa nem más, mint Mészáros Lőrinc testvére, Mészáros János.

A De Prix Belvárosi Luxusautó Szalonban megtalálható autók között több olyan is akad, aminek az ára a százmillió forintot is meghaladja, például az a használt, tűzpiros Ferrari F8 Spider is, melynek ára 177 millió forint. Az üzlet kirakatában is több tucat luxusautó látható, például a Mercedes luxusmárkájából, a Maybachból két típus is: egy terepjáró és egy limuzin is. De Mészáros János luxusautó-szalonjában ott van az a használt, csaknem 600 lóerős, G-osztályos Mercedes is, melyhez hasonlót Habony Árpád,  Tiborcz István, Rákay Philip és Mészáros Lőrinc is használt már. Ennek ára 127,5 millió forint.