Menczer Tamás és Magyar Péter

Menczer Tamás: Magyar Péteren háromszor kell pelenkát cserélni, amíg odaér Lázár Jánoshoz

Ország

“Lázár János néhány napja találkozóra hívta Magyar Pétert. Remélem, a Peti ezt is közvetíteni fogja!” – írja Facebook-oldalán Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

“De most komolyan! A Petin háromszor kell pelenkát cserélni, amíg odaér Lázár Jánoshoz”

– véli Menczer.

A fideszes szerint Lázár Jánost, a politikai és retorikai képességeit mindenki ismeri.

“Lázár János ilyen Magyar Péter-szintű embereket szokott reggelizni… Egyébként én is várom a találkozást a Petivel, harcias kommentjeihez ezt már párszor odaírtam a kis klaviatúra-rambónak. De ismerjük a fajtáját, az ilyen csak nőkkel bátor…”

– dolgozott meg ma is a pénzünkért Menczer Tamás, aki úgy véli, csak a “retorikai képesség”, vagyis az számít, hogy ki tudja a másikat túlkiabálni.

Lázár János időközben meggondolta magát, mégsem asszisztál a “Tisza Párt kampányához”. Magyar Péter így reagált:

Tisztelt Lázár Miniszter Úr! Sajnálom, hogy a kezdeti nyitottsága ellenére mégsem akarja megnézni, hogy a salgótarjáni vagy az ózdi, vagy a lajosmizsei honfitársai milyen körülmények között és mennyi idő alatt jutnak el 2024-ben a fővárosba. Ha ezt megnézné, akkor lehet, hogy nem az ön batidai kastélyához vezető, szinte senki által nem használt alsóbbrendű út újulna meg több, mint 3 milliárd forint közpénzből. És talán akkor nem a bizalmasa és gimnáziumi társa vezetné a MÁV-Volán csoport végletekig központosított beszerzéseit.
Én nem találkozót kértem öntől, még csak nem is fogadóórát, ahol 14 év kormányzás után előadhatja az újabb csoda ötleteket, miközben pont ön húzott/állíttatott le létfontosságú vasúti fejlesztéseket. Én arra kértem, hogy jöjjön el ezekre a vonalakra és számoljon be az embereknek arról, hogy miért és hogyan juttatták a MÁV-ot ilyen helyzetbe 14 év kormányzás alatt.
Miniszter úr, fél az emberekkel együtt Ózdról vagy Salgótarjánból a sajtó jelenlétében Budapestre utazni? Fél vasutasokkal találkozni? Mitől tart miniszter úr? Esetleg kevés lesz az 5 pontos akcióterv, így 14 év után?
Ui.: utána kimehetünk az ön által veszélyes helynek tartott Bécset is felfedezni. Természetesen vasúttal, hátha lát a hanyatló nyugaton valamit, ami mégis használható két rettegés között

– írta Facebook-oldalán Magyar.