Magyar Péter Szolnok hetényi kórház

Magyar Péter beszorult a liftbe a szolnoki Hetényi Géza Kórházban

Ország

Szolnok, Hetényi Géza Kórház – ez volt Magyar Péter újabb kórházlátogatási állomása. A TISZA Párt elnöke itt is tapasztalt hiányosságokat.

“A lift, amelybe beszorultunk a Szolnoki Hetényi Géza Kórházban. A főépület négy liftjéből kettő egyáltalán nem működik több, mint egy hónapja, a másik kettő pedig így…A kórház vezetése folyamatosan jelzi a problémát a fenntartásért felelős Közbeszerzési, Ellátási Főigazgatóságnak (Pénzügyminisztérium), de ahogy a mellékelt ábra is mutatja, a 24 órás javítási határidőt nem sikerül tartani”

-írja Facebook-bejegyzésében Magyar Péter.

“A főépület aulájában lévő akadálymentesített mosdó szintén több hete nem használható, a normál mellékhelyiségben pedig nem működik a csap, nincs fertőtlenítőszer, viszont átható vizeletszag van, ahogy a liftben is. A kórház uniós forrásokból felújított szárnyai mutatják meg igazán, hogy milyen óriási szükség lenne a kormányzati korrupció miatt blokkolt uniós pénzek hazahozatalára. A felújított részeken európai körülmények várják a betegeket, ugyanakkor több osztály ápoló-, vagy szakorvoshiány miatt nem, vagy csak részlegesen üzemel”

– teszi hozzá a TISZA Párt elnöke.