Magyar Péter interjú

Magyar Péter Kijevbe utazik

Ország

Adományokkal megrakodva utazik Kijevbe Magyar Péter – olvasható a Tisza Párt elnökének Facebook-posztjában. Azt írja, apaként nem tehet mást.

“A tegnapi szörnyű orosz rakétatámadás a kijevi gyermekkórház ellen mindenkit megdöbbentett. Nincs háborúzó gyerek. Ők nem tehetnek semmiről. Még esélyük sem volt az életre”

– írta.

A Medspot Alapítvány segítségével jelentős mennyiségű egészségügyi és orvosi eszközt juttatnak el a legjobban rászoruló helyi kórházaknak, Magyar pedig 1 millió forintot ajánlott fel magánszemélyként az alapítványnak.

Magyar Péter arra kéri szimpatizánsait, hogy aki csatlakozni szeretne az akcióhoz, ma délután 17.00 óráig vigyen kötszereket, bébiételeket, vitaminokat, gyerekvitaminokat, vérnyomásmérőket, vércukormérőket, pelenkát, konzerveket, tésztát vagy rizst a Medspot Alapítvány székhelyére (1126. Budapest, Derkovits utca 10). Átutalással is lehet segíteni a háború legkiszolgáltatottabb áldozatait, a gyerekeket. Az összegyűlt forrásokból az Alapítvány gyógyszereket és egészségügyi eszközöket juttat el a kórházaknak.

Kapcsolódó:

Sikeresnek tűnik Orbán Viktor békemissziója: gyermekkórházat talált el egy rakéta Kijevben