A legjobb sportfogadási bónuszok Magyarországon

Ország

Az online fogadás egyik legmeghatározóbb eleme a fogadási bónusz. Sokan a fogadóoldalak kiválasztásakor fő szempontként például az iroda által ajánlott első befizetési bónuszt nézik meg. Több összetevőt is érdemes figyelembe venni egy üdvözlő bónusznál, hiszen a megszerzéséhez a legtöbb irodánál bizonyos feltételeket is teljesítened kell.

A sportfogadási piacon egyre több oldal különböző ajánlataival találkozhatunk, ami könnyedén összezavarja a játékosokat. Ebben segít a sportfogadas-magyarorszagon.com oldala, ahol a fogadási előzetesek és tippek mellett többek között a bónusz ajánlatok összehasonlítását is megtalálod.

A legfontosabb szempontok

Az első és legfontosabb szempont a minimum, illetve a maximum megszerezhető bónusz összege. Előbbi néhány ezer forinttól indul, de ismerünk olyan oldalt is, ahol ez csupán 400 forint. A maximális összeg széles skálán változik, 15.000 forinttól kezdve egészen 50.000 forint környékéig. A megforgatási feltételeknél leginkább a visszaforgatások számát kell figyelni, illetve az erre vonatkozó minimum szorzót. Az imént említett szempontok mindegyikét megtalálod a sportfogadas-magyarorszagon.com/bonusz/ oldalon.

Példaként az Unibetet hoztuk el, amely az egyik legjobb üdvözlő bónuszt kínálja hazánkban. A csempén látható a maximum bónusz, a minimum szorzó, a minimum befizetési összeg, és a bónusz megforgatási feltétele röviden. A jobb felső sarokban egy, az oldal által adott értékelés is látható. A lenti képen látható módon több, mint tíz irodáról találsz egy rövid összefoglalót, majd az általad kiválasztottra kattintva minden részletet elolvashatsz.

Egy filter segítségével a saját preferenciáidnak megfelelő bónuszt is könnyen megtalálod. A szűrővel beállíthatod a kívánt bónusz összeget, az értékelést, a minimum szorzót, és ha esetleg kisebb összeggel szeretnél kezdeni, akkor a minimum befizetést is.

Bónusz számoló

Találtál egy bónuszt, amit szívesen kipróbálnál, de nem tudod mik a pontos feltételek? Az oldalon található bónusz számoló, minden bónuszra kiszámolja, hogy összesen mennyi pénzt kell rászánnod. Ehhez mindössze az általad választott fogadóoldal nevét kell megadnod, valamint a befizetni kívánt összeget. Eredményként megkapod a teljes összeget, illetve egy rövid leírást a bónusz főbb tulajdonságairól. Az oldalon keresztül máris lehetőséged lesz regisztrálni a választott oldalra.

Elérhető bónuszok

Már említettük, hogy az oldalon több, mint tíz fajta bónusz közül tudsz válogatni, ezek közül mi is szeretnénk kiemelni néhányat. Már említettük, hogy az Unibet ajánlata az egyik legjobb Magyarországon, ami leginkább a kimondottan alacsony minimum szorzónak, illetve a kedvező megforgatási feltételeknek köszönhető.

Kezdő sportfogadóknak a 22bet nagyon jó választás, ahol a minimum szorzó szintén alacsony, valamint a minimum befizetési összeg 400 forinttól kezdődik. Ha első alkalommal próbálsz ki egy első befizetési bónuszt, akkor ezt javasoljuk, hiszen itt egészen kicsi összeggel is ki tudod próbálni, hogy milyen a visszaforgatási feltételeket teljesíteni.

Amennyiben már rutinos játékos vagy, és még nem próbáltad az ivibet bónuszát, akkor itt az idő. A maximum bónusz összege több, mint 50.000 forint értékű náluk. Frissen regisztráltként egy igazán magas összeggel tudod kibővíteni az induló fogadási keretedet.

Összegzés

Magyarországon tehát számos fogadási bónusz érhető el, amelyek egyre többféle ajánlattal készülnek a játékosok számára. A legfontosabb a cikkben is részletezett üdvözlő bónusz, ám ezen felül számos más promóciós lehetőségek is elérhetőek. Érdemes ezek közül körültekintően, a saját igényednek megfelelően válogatni. Az imént bemutatott oldal ebben segíti a fogadást kedvelőket. (x)