Shane Tussup mentős futópólóban

Bepanaszolták Shane Tussupot az Országos Mentőszolgálatnál

Ország

Egy felháborodott állampolgártól érkezett bejelentés a Mentőszolgálat főigazgatójához, aki azt sérelmezte, hogy Shane Tussup a mentők “egyenruháját” viseli. 

Az olvasó levelet írt az Országos Mentőszolgálatnak, amihez fényképet is mellékelt, amiben az úszóedző mentős ruhában látható.

“Kedves mentőigazgató! Nem tudom tudnak-e róla, hogy Shane Tussup amerikai sztár gyakorta hordja a maguk uniformisát. Milyen jogon??????Ezt engedélyezték? Egyáltalán hogyan kerülhetett hozzá ilyen ruha? Ez elfogadhatatlan! Nem hinnem, hogy a mentősök örülnek, ha mások illetéktelenül használják a mentős ruhát. Tegyen lepéseket!” – írta az olvasó

A főigazgató kivizsgálta az esetet és megállapították, hogy Shane nem a mentők hivatalos egyenruháját viseli, hanem egy úgynevezett futópólóban van, amin az Országos Mentőszolgálat Sportegyesület lógója látható.  Ilyen futópólót azoknak szoktak adományozni, akik kiemelten támogatják a mentősöket, segítve ezzel az életmentők szolgálatok utáni rekreációját és pihenését. Shane Tussup rendszeres támogatója a mentősöknek, és ezzel kiérdemelte az aranyfokozatú támogatói rangot, ami miatt a futópólót is kapta. Ezt a pólót bármikor büszkén viselheti, így nem követett el jogsértést.

A főigazgató megköszönte a bejelentőnek az észrevételét, és tájékoztatta, hogy ebben az esetben nem történt jogsértés.

fotó:Facebook/Országos Mentőszolgálat

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.