Majka

Majka Gődénynek: “Egy nyomorult csaló vagy”

Ország

Nagyon durván kiosztotta Majoros Péter, Majka Gődény Györgyöt, a közösségi oldalán üzent neki.

Pénteken a vírustagadó Gődény György pártja kiállt Oroszország mellett. A Normális Élet Pártja úgy véli, nem Oroszország, hanem az ukránok is megsértették a békét, melynek előmozdítását egyébként ők is nagyon szeretnék.

“Támogatjuk a térség katonai alapú pacifikálását akár orosz részről is, amennyiben az a helyzet normalizálására irányul, és minimálisra csökkenti az ukrán lakosság szenvedését, és a legjobban megkíméli az ország infrastruktúráját” – írta a párt pénteki közleményében.

Majka nagyon kiakadt a közlemény miatt és közösségi oldalán osztotta ki Gődényt.

Gödény!! Remélem, hogy minél hamarabb rádrohad a kéz, meg a lábbilincs. Te az ékes példája vagy a magyar ember negatív prekoncepciójának! Rólad szólnak a rossz magyar viccek. Ha majd egyszer a gyerekemnek modelleznem kell, hogy milyen ember NE legyen, a te fényképed, és pályafutásod fogom megmutatni neki

– kezdte Majka, majd így folytatta:

Egy nyomorult csaló vagy, aki a legnagyobb kamukkal tömi tele az egyszerű ember eszét. Nincs annál alávalóbb dolog, hogy a képességeid arra használd, hogy lopj, becsapj, uszíts…

– írta a zenész-rapper és felfoghatatlannak tartja, hogy vannak, akik azonosulni tudnak Gődénnyel, aki előszeretettel tudományos fokozattal használja a nevét. Szerinte Gődény György maximum annyira doktor, mint amennyire ő operaénekes. Majka szerint ha Gődény valaminek a doktora, akkor a hazugságoké.

A mostani megnyilvánulásoddal megkaptad a Szar Ember kategória első helyét. Szerintem a teljesitményed csúcsa, hogy támogatod az oroszok háborúját. Pacifikálásnak nevezni, szimpatizálni vele (ha az minimálisra csökkenti az ukrán nép szenvedését) nettó faszfejsèg. Hát hogy a büdös picsába alszol te?

– kérdezte tőle Majka, a teljes posztja itt olvasható: