Kulcsár Edina és G.w.M is segítettek a menekülteknek

Ország

Kulcsár Edina és G.w.M is önkéntesnek állt: egyik este a budapesti Nyugati pályaudvaron osztottak ételt az ukrán menekülteknek.

Közösségi oldalaikon eddig is felhívták a figyelmet arra, hogy milyen fontos a segítségnyújtás, és úgy döntöttek, önkéntesként is kipróbálják magukat.

– mondta a Bors megkeresésére, Kulcsár Edina, akit arra neveltek, hogy segítsen az elesetteken, így nem volt kérdés számára, hogy az Ukrajnából menekülők megsegítéséből is kivegye a részét. A fővárosi Nyugati pályaudvarra mentek ki párjával, G.w.M-mel, hogy megtudják, a helyszínen miben segíthetnek. Egy szendvicses pultnál kaptak feladatot.

G.w.M számára fájdalmasan emlékezetes marad az este, amit szívszaggatónak nevezett.

Szívszaggató volt az este. Szülőként azt látni, hogy egészen pici gyerekek bandukolnak a szüleik mellett…. Az emberek szemében félelem és kilátástalanság. Összeszorult a szívem, ahogy láttam őket. Egy családnak azzal tudtam segíteni, hogy vittem utánuk a zsákjaikat, illetve a kezembe adták az alig kéthetes babájukat. Egyszerre volt felemelő és rettenetesen szomorú pillanat. Amíg élek nem felejtem el

– mondta a rapper.

Rengeteg hazai celeb vesz részt jótékonykodásban, Görög Zita például az adománygyűjtésbe szállt be, Horváth Gréta egy ukrán lányt fogadott be otthonába, Sáfrány Emese pedig Kulcsár Edináékhoz hasonlóan a Nyugati pályaudvaron segített a menekülteknek.