Köcse György

Köcse György tisztázott néhány dolgot Stana Alexandráról, aki az esküvőjük előtt is megcsalta őt

Bulvár

Köcse György úgy érzi, tisztáznia kell néhány dolgot feleségéről, Stana Alexandráról, aki szerint elsősorban a férfi hibája, hogy a válás mellett döntöttek. Köcse máshogy látja ezt.

Stana Alexandra többször is elmondta, azért ment tönkre a házasságuk Köcse Györggyel, mert férje inkább külföldön képzelte el az életét, míg ő Magyarországon.

Köcse György bevallotta, valóban egy külföldi munkalehetőség tett pontot a házassága végére, de nem úgy, ahogy azt Stana Alexandra állította – írja a Blikk.

A férfi ugyanis úgy gondolta, ez jó lehetőség lett volna nekik arra, hogy mindent rendbehozzanak, ő újra ás újra esélyt adott Alexandrának, harcolt a kapcsolatukért, ami azonban korántsem volt tökéletes. Kiderült, Alexandra esküvőjük előtt még meg is csalta a férfit.

Alexandrának mindig fontos volt, hogy külső visszajelzéseket kapjon, akár több személytől is. Bíztam abban, hogy ez egyszer majd megváltozik, és én elég leszek, de hiába volt lánykérés, dupla esküvő, ez nem történt meg. Olyannyira nem, hogy három nappal a második esküvő előtt kiderült, van egy harmadik személy a házasságunkban, egy kolléga, aki ráadásul egy bizonyos pozíciót töltött volna be az esküvőnkön. Bár állításuk szerint csóknál több nem történt közöttük, de számomra már az is megcsalás

– nyilatkozta Köcse György, akinek felesége a megcsalást azzal indokolta, a karrierje miatt muszáj volt jó kapcsolatot ápolnia az említett úrral. Stana Alexandra azóta egy párt alkot Horváth Gréta férjével, Meggyes Dáviddal, Köcse György pedig elvállalta azt a bizonyos külföldi munkát Szőke Zsuzsival, amit egyébként Stana Alexandra is támogatott.

Fotó: Facebook/György Köcse