Kulcsár Edina

Kulcsár Edinának elege lett

Ország

Kulcsár Edinának elege lett az őt ért támadásokból: törli az őt pocskondiázó kommentelőket.

Az elmúlt napokban és hetekben szinte nem is lehet másról olvasni a bulvármédiában, csak Kulcsár Edina válásáról és új szerelméről, G.w.M-ről. A modell megunta a sok bántást, ezért közösségi oldalán megírta: törölni fogja a trágár kommentelőket.

Úgy érzed, hogy szándékosan bántanod kell valakit… Meg is teszed, hiszen ezzel az a célod, hogy rosszul érezze magát az illető! Ez lehet, sőt… elég valószínű, hogy sikerül is, ám ez csak egy pillanatnyi helyzet, mert ha egy olyasvalakit bántasz, aki erős (és a legtöbben azok vagyunk), akkor idővel ezeket a bántásokat a saját javára tudja fordítani, hiszen hosszútávon már nem fogja rosszul érezni magát, mert a megszokás győz, cserébe viszont egyre erősebbé és erősebbé teszed!

– kezdte posztját Edina, aki azt is leírta, szerinte ha valamiről véleményt formálunk, előbb nézzük meg az érem másik oldalát is, mert attól, hogy egy oldalt látunk, még nem biztos, hogy az az igazság.

Edina azt is elárulta, a negatív kommentelők törlésre számíthatnak.

Előre szeretném bocsájtani, hogy a trágár kommentek gazdáitól könnyes búcsút kell vennem, mert a továbbiakban is csak a pozitív hozzáállású személyek számára szeretném az oldalalamat fenntartani

– írta.

Fotó: Facebook/edinakulcsarofficial