Harsányi Levente

Megválik a Petőfi Rádió Harsányi Leventétől

Ország

Lapátra tette Harsányi Leventét a Petőfi Rádió, de rajta kívül másoknak is távozniuk kell.

November 3-tól új műsorvezetők veszik át a régiek helyét a Petőfi Rádiónál. A hír sokkolta a rajongókat, akik 2016 óta hallgatják többek között Harsányi Leventét is reggelente a csatornán.

Szomorú vagyok

– ennyit mondott a Telex érdeklődésére Harsányi Levente arról, hogy a rádió megvált tőle és több műsorvezetőtől is. Arra a kérdésre, hogy miért távozik, a műsorvezető csak annyit mondott, hogy az MTVA múlt pénteken megköszönte a munkáját a Petőfi Rádió reggeli műsorában. Arra viszont már nem akart válaszolni, hogy a közmédia többi műsorában, így a Duna TV-n futó SzerencseSzombatban és a Magyarország, szeretlek! című showban sem szerepel-e tovább – írja a lap.

Harsányi Levente mellett távozik a csatornától Péczeli Dóra, Bikfalvi Tamás, Patkó Béla, Iller Bálint és Boros Csaba is.

A váltás okát a PetőfiLive-on olvashatjuk. Mint írják, “a Petőfi Rádió popkulturális iránytű kíván lenni: a hazai zenei választék legjavát kínálja, új arcokkal, friss és jól ismert hangokkal november 3-ától.” Az oldal szerint a Petőfi Rádió igazi “petőfiséget”, szellemi szabadságvágyat és vagányságot közvetít majd az Y és a Z generáció számára.

Fotó: Facebook/harsanyileventeofficial