Tóth Gabi

Nagyon durván nekiment Puzsér Tóth Gabinak

Ország

Puzsér Róbert nem hagyja csitulni a kedélyeket Tóth Gabi körül. Elmondta, ő mit gondol az énekesnőről. Nem fogalmazott túl finoman.

Legújabb bejegyzésében Puzsér Róbert nagyon durván nekiment az énekesnőnek, többek között “vakuk villanófényében sütkérező médiahisztérikának” nevezi őt. Szerinte Gabi nyilvánosan vállal fel egy olyan szerepet, ami “förtelmesen giccses és velejéig hazug, s amely nem mellesleg maradéktalanul kiszolgálja a kétharmados állampárt identitáspolitikai igényeit”.

Puzsér szerint Gabi téved, a YouTube csatornájáról kitiltott felhasználók nem azért minősítgették őt, mert keresztény, hanem azért, mert nem hiszik el neki, hogy az. Mint írja:

Nem ismernek rá a damaszkuszi úton megtért Pál apostolra abban, aki Mészáros Lőrinc tévéjének két gyűlölethíradója közt Sztárban Sztár lesz Majka oldalán. Nem ismernek rá a Szűzanyára a gyermekét reklámhordozóvá tevő gondviselő személyében, s különösen azután nem, hogy önérzetesen kinyilvánította: belátja, hogy ezzel árt a kislányának, úgyhogy soha többé nem mutogatja őt a nyilvánosságban – és aztán mégis megtette.

Nem ismernek rá Tóth Gabiban a homo novusra az alapján, amit az elmúlt években előadott, és az alapján, amit ma nap mint nap előad. Hiába meresztik a szemüket, nem látják a megtéréshez tartozó változást: nem látják a szellem, a lélek és az erkölcs forradalmát – látják viszont Gabi és férje kereskedelmi tévés szerződéseit, s látják az illiberális rendszer igyekezetét, hogy a Jézus Krisztushoz meg az Orbán Viktorhoz való hazatérés aktusait asszociatív viszonyba hozza éppúgy, mint a homoszexualitást és a pedofíliát

– folytatja Puzsér Róbert, aki szerint Tóth Gabiban ha csak egy csipetnyi empátia is lenne, belátná, hogy nem véletlenül érzi úgy mindenki, hogy hitéleti fordulata pusztán hideg számítás eredménye.

Puzsér Tóth Gabi hazugságtól bűzlő megtérése című teljes bejegyzése a Hírklikken olvasható el.