Erdélyi Timi reagált Dobó Kata és Szente Vajk kapcsolatára

Ország

Erdélyi Timea közleményt adott ki Facebook-oldalán, melyben elmondja véleményét Dobó Kata és volt férje, Szente Vajk kapcsolatáról.

A hírek szerint ugyanis Erdélyi Timi és Dobó Kata korábban barátok voltak, amióta azonban Kata összejött Timi volt férjével, hűvössé vált közöttük a viszonyt. Erdélyi Timi közleményt adott ki, melyben tisztázza, ő eddig soha, sehol nem kommentálta volt férje és Dobó Kata kapcsolatát.

Facebook-oldalán arról ír, muszáj megvédenie magát és szeretteit a bulvár újságírás méltatlan helyzeteitől és hangsúlyozza, ez a színvonal távol áll tőle. Alábbi közleményét minden érintett szerkesztőséghez eljuttatta, akik cikkeztek róla.

Soha semmilyen formában nem kommentáltam Dobó Kata és Szente Vajk kapcsolatát. Személyesen egyetlen újságíró sem keresett meg, nem nyilatkoztam, a nevemmel mégis tele van a bulvársajtó. Tisztelettel kérem a sajtó munkatársait, hogy ne hozzanak ilyen méltatlan helyzetbe, a témával kapcsolatban ne hozzák szóba és ne jelentessék meg a nevemet, fotóimat.

Minden eddig megjelent tartalomtól elhatárolódom, a jövőben pedig továbbra sem járulok hozzá a nevem közléséhez ebben a témában. Köszönettel: Erdélyi Timea, 2021. augusztus 17-én.