Rákóczi Feri és Vadon Jani is koronavírusos – Mi lesz Balázsékkal?

Ország

A reggeli műsor bemondói mellett a Rádió 1 több másik kollégája is megfertőződött,  Sebestyén Balázs tesztje negatív lett – írja közleményében a Rádió 1.

A Balázsék című reggeli rádióműsor két műsorvezetője, Rákóczi Feri és Vadon Jani is pozitív koronavírus teszteredményt kapott a hétvégén.  Szerencsére egyikük sem mutat súlyos tüneteket, mindhárman folytatják a reggeli adásokat.

Sebestyén Balázs tesztje negatív lett, elővigyázatosságból azonban ő is karanténba vonul. A reggeli műsor bemondói mellett a Rádió 1 több másik kollégája is megfertőződött, pozitív lett a tesztje Györke Attila műsorvezetőnek is. A Rádió 1 ezért átállt az otthoni műsorkészítésre.

Pataky Attilának nagyot változott a véleménye a “koronavírus-hisztiről”

Sivák Péter programigazgató elárulta, az irodák és a stúdiók fertőtlenítése már megtörtént, a kollégákra pedig teszt vár, a negatív eredményig mindenki otthonról dolgozik majd.

Egész tavasszal az otthonainkból vezettünk műsort, így a körülményekhez alkalmazkodva most is azonnal át tudunk állni erre. Az én tesztem ugyan negatív lett, de mivel Jani és Feri is pozitív, kontaktszemély vagyok, így természetesen karanténba vonulok én is – árulta el Sebestyén Balázs.

Hétfőn reggel a szokott időben jelentkezik majd a Balázsék. Őket szokás szerint Györke Attila követi majd tíztől az éterben, aki szintén pozitív, de elárulta, teljesen tünetmentes.