Orbán Viktor: a Gyurcsány-korszakkal ellentétben a mostani kormány nem vett el egyetlen fillért sem a nyugdíjasoktól

A Gyurcsány-korszakban elvettek a nyugdíjasoktól egy havi nyugdíjat, a mostani kormány viszont a koronavírus-járvány és a háború ellenére sem vett el “egyetlen fillért sem” az idősektől – jelentette ki a miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken.

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc

Csókkal jutalmazta nagylelkű urát Várkonyi Andrea: Mészáros Lőrinc visszacsorgatott egy kis közpénzt a High-Tech Suli programba

A tantermen kívüli világgal és a munka világával is összeköti az oktatást a Mészáros-csoport támogatásával 2020-ban létrejött High-Tech Suli program – hangzott el a program keretében szervezett szakmai konferencián csütörtökön Budapesten. A program két évvel ezelőtt elnyerte a legjobb CSR Programért díjat.

Gulyás Gergely: a kormány a nagyrabecsülését fejezi ki a nyugdíjemeléssel

A kormány a nyugdíjemeléssel a nagyrabecsülését fejezi ki a nyugdíjasok felé, és abban bízik, hogy ez segítség egy olyan évben, amikor ugyan sikerült féken tartani a rezsiköltségeket a családok számára, de az élelmiszerárak emelkedése jelentős – mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján, Budapesten.

dr. Karsai Dániel

Strasbourghoz fordul a halálos beteg magyar alkotmányjogász, hogy méltósággal távozhasson az élők sorából

Megrendítő vallomást tett közzé Facebook-oldalán dr. Karsai Dániel ügyvéd, alkotmányjogász, akinél gyógyíthatatlan betegséget, amiotrófiás laterálszklerózist (ALS-t) diagnosztizáltak tavaly. Ezzel a betegséggel küzdött hosszú évtizedekig Stephen Hawking is.