Kiadós eső, zápor itt-ott beágyazott zivatar is várható hétfőn

Vasárnap nyugat felől csökkenni kezd a felhőzet, a vastagabb felhők az északi, északkeleti részekre összpontosulnak. Az utóbbi felhősebb részeken többfelé lesz még eső, zápor, sőt zivatarok is kialakulhatnak. Ahol már kevesebb lesz a felhő, ott inkább csak elszórtan lehet záporeső.

“Ha én nem változok gyíkemberré, akkor ebbe a családba mindenki be lesz oltva”

Videó naplót forgattak az orosházi kórházban. A filmben egy 12 órás műszakot mutatnak be egy diplomás ápoló és az intenzív osztály főorvosának segítségével, de megszólal benne több szakdolgózó és orvos a COVID ellátó részlegekről, illetve két beteg is vállalta a nyilatkozatot.

Meghalt 61 beteg, 718-cal nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

Meghalt 61, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 718 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést – közölte a koronavirus.gov.hu vasárnap, kiemelve: eddig 4 600 012 embert oltottak be Magyarországon, közülük 2 701 789-en már a második adag vakcinát is megkapták.

Árpa Attila aggódik, de tagadja, hogy drogkereskedő volt

Lezárul a nyomozás Árpa Attila ügyében, akit drogkereskedelemmel gyanúsítanak. A színésznél még 2019 márciusában tartottak razziát a rendőrök.. A nyomozók két éven keresztül gyűjtötték a bizonyítékokat, végül vádemelési javaslattal továbbították az adatokat az ügyészségnek. Árpa Attila továbbra is azt állítja, hogy ártatlan az ügyben – írja az index.

Továbbra is karantén vár a magyarokra Romániában, ha nincs megfelelő oltási igazolásuk vagy PCR-tesztjük

Románia módosította az egyes országokra alkalmazott járványügyi kockázati besorolásokat, így ezentúl kevesebb külföldről érkező utast fognak karanténba küldeni. A Magyarországról érkezőkre továbbra is kéthetes karantén vár, ha nincs megfelelő oltásigazolásuk vagy PCR-tesztjük.