Deutsch Tamás

Deutsch Tamás lett a Fidesz EP-listavezetője, Magyar Péter máris földbe döngölte

A Fidesz elnöksége Deutsch Tamást javasolja a Fidesz-KDNP EP-listavezetőjének – jelentette be Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője csütörtökön Balatonalmádiban, a Fidesz-KDNP kétnapos frakcióüléséről beszámoló sajtótájékoztatón.

Kocsis Máté és Simicskó István

Megvan Novák Katalin utódja

Sulyok Tamást, az Alkotmánybíróság jelenlegi elnökét jelölik köztársasági elnöknek a kormánypártok – jelentette be Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője csütörtökön Balatonalmádiban, a Fidesz-KDNP kétnapos, kihelyezett frakcióüléséről beszámoló sajtótájékoztatón. Kocsis Máté közölte azt is, hogy a Fidesz elnöksége Deutsch Tamást javasolja a Fidesz-KDNP EP-listavezetőjének.

V. János

Szabadlábra helyezhetik a bicskei gyermekotthon pedofil igazgatóját

A Válasz Online értesülése szerint jövő héten ül össze az illetékes törvényszék büntetés-végrehajtási csoportja, hogy meghallgassa V. Jánost a feltételes szabadlábra bocsátása ügyében. A döntés tétje, hogy a bicskei gyermekotthon pedofil volt igazgatóját több mint két évvel a teljes ítélet leülése előtt feltételesen szabadlábra helyezik-e.

Orbán Viktor pedofilok

Orbán: Brüsszel, megnyerjük a választást, Brüsszel, migráncsok, baloldal, Brüsszel, migráncsok

A Magyar Nemzet nevű propagandalap információi szerint a miniszterelnök elsősorban a közelgő választásokról beszélt a Fidesz-KDNP-frakció Balatonalmádiba kihelyezett évadnyitó frakcióülésén, a parlament tavaszi ülésszakát megelőző rendezvényen.

Novák Katalin lemondott

Kitálalt az ügyvéd, aki nyilvánosságra hozta Novák Katalin kegyelmi döntését K. Endre ügyében

Vidéki prókátor néven indított Facebook-oldalt az az ügyvéd, aki néhány hete úgy döntött, szélesebb nyilvánosság elé tárja Novák Katalin kegyelmi döntését. Mint ismert, a köztársasági elnök az ügy kirobbanása után lemondásra kényszerült, magával rántva az akkori igazságügyi miniszter Varga Juditot és némi fáziskéséssel Balog Zoltán református egyházfőt is.

Somos András Kaleta pedofil ATV

Az ATV műsorvezetője azt mondta, Kaleta Gábor nem pedofil – büntetést kap

Márki-Zay Péter a Mindenki Magyarországa Néppárt elnöke volt a vendége ATV Szigorlat című műsorának kedden, ahol Kuczogi Jakab, a Szabad Európa újságírója és a műsorvezetők, Somos András és Krug Emília kérdezték a politikust a Novák Katalin-féle kegyelmi botrányról.

Novák Katalin Zabolán, K. Endre erdélyi szülőfalujában

Novák Katalin tavaly a tőle kegyelmet kapott K. Endre erdélyi szülőfalujában nyaralt

Négy hónappal azután, hogy kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon pedofil bűncselekmények eltussolásában segédkező igazgatóhelyettesének, az erdélyi származású K. Endre szülőfalujába ment nyaralni Novák Katalin – derítette ki a Magyar Hang.