Élmiszer-árstop

Mihamarabb ki kell vezetni az ársapkákat az MNB alelnöke szerint

„Az uniós pénzek nélkül nem tudjuk helyreállítani az ország fizetési mérlegének  egyensúlyát, az inflációs várakozások megtörése érdekében pedig mihamarabb ki kell vezetni az ársapkákat” – tette egyértelművé az MNB alelnöke csütörtök délelőtt a BÉT 50 konferencián tartott megnyitó beszédében – melyről a VG írt bővebben.

Határvadászok

A szerződéses határvadászok tizede már fel is mondott

Beszédes adatokat szerzett meg a rendőrségtől a Magyar Hang. A november 21-i adatok alapján 1006 fővel kötöttek szerződést, a pályakezdők közül pedig – a sikeres vizsgatétel és eskütétel után – 817-en már meg is kezdték szolgálatukat a déli határszakaszon és az uniós külső határok vonalán.

Novák Katalin fülbevaló Orbán Viktor

Több százezer szavazót veszített a Fidesz, de a jelenlegi ellenzék nem tűnik megfelelő alternatívának – kutatás

A Závecz Research friss közvélemény-kutatása szerint szeptemberben még 37 százalékon, novemberben viszont már csak 33 százalékon áll a kormánypárt támogatottsága – ismertette a Telex.hu.

Szijjártó Péter

Szijjártó: Hála a Jóistennek, hogy Magyarországon nem a külföldi beavatkozók, nem Soros György, hanem a magyar választópolgárok döntenek

Elfogadhatatlan, hogy miközben Magyarország mindent megtesz Ukrajna támogatása érdekében, több magyar vállalatot is ellehetetlenítenek a szomszédos országban pusztán azért, mert Oroszországban is jelen vannak – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Brüsszelben.