Olcsó DKV-bérlet

Tényleg 950 forint a DKV-bérlet? Reagált a vállalat

Helyi hírek

“Exkluzív ajánlat Debrecen lakosainak!” – kecsegteti a cíviseket egy fizetett hirdetésben a “Debrecen tömegközlekedés” nevű kamu Facebook-oldal.

A figyelemfelkeltéshez kellően olcsó bérleteket állítólag a DKV Zrt. 140. évfordulója alkalmából vesztegeti. Az állítólagos 950 forintos bérlettel minden debreceni közlekedési eszközön, 6 hónapon keresztül lehet igénybe venni, de csak az első 500 ügyfélnek – derül ki a hirdetésből.

A DVK reagálása

Az ajánlatról természetesen süt, hogy csak a gondolkodással hadilábon álló felhasználókat igyekeznek adathalász oldalukra irányítani, de aki még vacillál, olvassa a DKV közleményét:

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy újabb adathalász oldal próbál visszaélni a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. nevével.A “Debrecen tömegközlekedés” oldal, fizetett Facebook hirdetésben, akciós bérleteket kínál! A DKV Zrt. által forgalmazott jegyeket és bérleteket KIZÁRÓLAG a www.dkvejegy.hu oldalon, a jegypénztárakban, értékesítési pontokon, jegyautomatákban, a járművezetőnél vagy a járműveken elhelyezett QR kódon keresztül vásárolhatnak. Amennyiben ilyen hirdetéssel találkoznak, kérjük ne nyissák meg, hanem jelentsék azt!

– írta a DKV.