Útlezárás

Lezárják a Tócópart utcát Debrecenben

Helyi hírek

Csapadékcsatorna építése miatt 2024. szeptember 28-án – szombaton – a Tócópart utcát a Derekassy István utca – Tócópart utca kereszteződésénél  (a Lóskúti utca irányában), az időjárási viszonyok függvényében 8.00 óra és 15.00 óra között teljes szélességében lezárják. 

A Derekassy István utca II. ütemének útépítési munkálatai 2024. szeptember 5-én a csapadékcsatorna építésével kezdődtek meg. A csatornát a Tócópart utcai meglévő hálózatba kötik be. A sűrű közműhálózat miatt ezt fúrással nem lehet megoldani, így az útburkolat bontására van szükség.

A csapadékcsatorna építése miatt 2024. szeptember 28-án – szombaton – a Tócópart utcát a Derekassy István utca – Tócópart utca kereszteződésénél  (a Lóskúti utca irányában), az időjárási viszonyok függvényében 8.00 óra és 15.00 óra között teljes szélességében lezárják. A Kishegyesi út irányából érkezők számára a Derekassy István és Bojtorján utcák megközelíthetősége biztosított lesz, a tömbbelsőben élők csak a Lóskúti utca irányába tudják majd elhagyni és megközelíteni otthonukat.

Kérjük az erre járókat, a járművezetőket, hogy aki teheti, a kivitelezési munkálatok ideje alatt kerülje el ezt a területet, valamint ne megszokásból, hanem a kihelyezett ideiglenes közúti jelzéseknek megfelelően közlekedjen! – üzente az önkormányzat.