A debreceni városvezetés szerint a Szpari-Loki (3-2) meccs meg sem történt – vélemény

Helyi hírek Vélemény

Vártunk néhány napot, hátha csak ocsúdnak a szombat esti nyíregyházi sokkból, de nem. Ismét bebizonyosodott, hogy Debrecen és megyénk vezető politikusai csak akkor állnak az élsport mellé, ha az sikereket, győzelmeket termel NEKIK.

Igen, nekik, mert Papp László polgármester példájából kiindulva, egy debreceni győzelem, legyen az foci, kézilabda vagy bármely más (látvány)sport, az a város(vezetés) sikere. Ha véletlenül kikapnak a lányok, betliznek a fiúk, akkor biza kussolás van.

Mit is írt ki Papp “nagyon képben vagyok a focival kapcsolatban” László szeptember 14-én a Facebook-oldára?

Folytatódik a sikerszéria!
A DVSC 4:0-ra legyőzte a Békéscsabát!
Hajrá Loki! Ez Debrecen!

😀 😀 😀 Tette ezt azután, hogy a Loki 3-0-s újpesti veresége után hazai pályán 3-1-re legyőzte a Zalaegerszeget, majd a másodosztályú Békéscsaba ellen továbjutott a kupában.

Folytatódik! Tehát már a csabai meccs előtt is tartott az egymeccses “sikerszéria”, a kupameccsel pedig folytatódott…

Majd – már Kínából – kiposztolta a szombati kézimeccs eredményét, hisz’ győztek a lányok. A focisták Nyíregyháza elleni vereségéről azóta is mélyen hallgat. Ugyancsak hallgat az összes városatya és debreceni országgyűlési képviselő is. (Ha valamelyikük mégis posztolt, és elkerülte a figyelmünket, kérjük, jelezzétek nekünk.)

Nem szólnék én egy szót sem, ha Debrecen polgármestere és vezető politikusai következetesen posztolgatnának az összes meccsről (vagy inkább tennék a dolgukat, lenne mit), beleértve a cikibb eredményeket, neadjisten vereségeket is. De így, hogy kizárólag mások (sportolóink) sikereiben fürdőznek, a kudarcok esetén pedig látványosan cserben hagyják hát engedtessék meg, hogy kimondjam: gáz, amit művelnek.

– Sz. Sz. –