Vendégmunkások

Magyar Péter: csak Debrecenbe negyvenezer török, vietnámi, fülöp-szigeteki gazdasági bevándorlót hoznak be

Helyi hírek

A Tisza Párt szerint hazudik a kormány az illegális migráció és a gazdasági migránsok betelepítése kapcsán – erről írt a párt elnöke csütörtöki Facebook-bejegyzésében.

Magyar Péter úgy fogalmazott, hogy a kormány migránspártisággal, lebukással vádolja a pártot, és “Brüsszel-bérencnek” nevezi.

A Tisza Párt elnöke szerint ők szigorú, következetes állásfoglalást képviselnek, a kormány azonban kétezer embercsempészt bocsátott szabadon, letelepedési kötvények ezreit bocsátotta ki, “amivel tízmilliárdokat kaszáltak a klánhoz köthető oligarchák“. Arra is felhívta a figyelmet, hogy a kormány évi hatvanezer ázsiai gazdasági migránst telepít le az országba a magyarok megkérdezése nélkül.

A kormány bezárja a vidéki iskolákat, óvodákat és a helyükön migránsszállókat nyit – írta, megjegyezve, hogy csak Debrecenbe negyvenezer török, vietnámi, fülöp-szigeteki gazdasági bevándorlót hoznak be. Ehhez sokezer férőhelyes munkásszállókat építtetek a legjobb magyar földeken a szennyező akkumulátorgyárak mellé – tette hozzá.

Az ellenzéki politikus szerint a kormány vidék- és családbarátnak hazudja magát, miközben sok tízezer gazdasági migráns betelepítésével formálja át és építi le véglegesen a magyar vidéket.