Útépítés kezdődik a Júlia-telepen, két debreceni busz menetrendje módosul

Helyi hírek
Útépítési munkák miatt 2024. szeptember 6-án, pénteken üzemkezdettől október 15-én, kedden üzemzárásig lezárják a Diadal utcát. A munkák ideje alatt a 19-es és 23-as autóbuszok terelőútvonalon közlekednek.

19-es autóbusz:
A 19-es autóbusz a Sámsoni út – Lovas utca – Kard utca – Hetényi János utca – Kőrősi Csoma Sándor utca – Vályi Nagy Tibor utca – Kard utca – Júlia-telep – Kard utca – Sámsoni út terelőútvonalon közlekedik. A járat a Lovas utca (Sámsoni út felé), a Sámsoni úti autóbusz-forduló és a Tizedes utca megállók érintése nélkül közlekedik. Az autóbusz a Kőrösi Csoma Sándor utca 30. szám és a Kard utca 2. szám előtt kialakított ideiglenes megállóhelyeken is megáll. Felhívjuk az utasok figyelmét, hogy a járatok a Júlia-telep irányában található Lovas utca megállóhelyről, a Sámsoni úton található Lovas utca megállóhely szerinti indulási időpontokban indulnak majd. Valamint, az autóbuszok a Júlia-telep ideiglenes végállomáson, kivárják a megállóhely szerinti indulási időpontokat.
23-as autóbusz:
A 23-as autóbusz a Doberdó utca felé, a Júlia-telep – Kard utca – Sámsoni út terelőútvonalon közlekedik. A járat a Tizedes utca megállót nem érinti. Az autóbusz a Kard utca 2. szám előtt kialakított ideiglenes megállóhelyen is megáll.
– DKV –