Nemi erőszak

Szatírok molesztálják a nőket Debrecenben

Helyi hírek

Több férfiról is említést tettek egy Facebook-csoportban: az egyikük egy átlagos, “nagypapa külsejű” szatír, és van olyan férfi is, aki fiatal lányokra utazik.

A Ripost vette észre, hogy Olívia az egyik debreceni nyilvános Facebook-csoportban riadóztatta a nőket egy kecskeszakállas szatír miatt.

A Nagyállomáson odajött hozzám és nagyjából 5 percig mocskos módon molesztálni kezdett. Nagyon kérlek, küldjétek el, ha találkoztok vele, és a kisgyerekekre vigyázzatok!

– írta Olívia, aki bátran reagált a szatír közeledésére, erélyesen rákiabált és azt mondta neki, lefotózza őt és beviszi a képét a rendőrségre. Ekkor a férfi elszaladt tőle.

Teljesen átlagos kinézetű, normális embernek látszik. Olyan, mint egy nagypapa!

– írta Olívia, aki nem az egyetlen nő Debrecenben, akit megkörnyékezett az említett kecskeszakállas szatír. Marcsinak volt már vele konfliktusa a 47-es és 47Y-os buszon is, “tapadós féregként” jellemezte a férfit. És úgy tűnik, szatírokból nincs hiány Debrecenben: egy másik férfi az uszodánál akart nőket molesztálni, megint más fiatal lányokra utazik.

Az ismerősömet a buszmegállóban zaklatta egy pasi. Azt kérdezte tőle, hogy “na és melyik iskolába jársz?” Erre mondta barátnőm, hogy 26 éves vagyok és dolgozni indulok. A csávó grimaszolva arrébb állt. Undorító az ilyen!

– jegyezte meg hozzászólásában Tímea.

Szatírok persze nem csak Debrecenben vannak, Nyíregyházán is tartóztattak már le a közelmúltban egyet molesztálásért, Miskolcon pedig egy kutyáját sétáltató nőre támadt rá egy férfi úgy, hogy hirtelen mozdulattal benyúlt a lábai közé és megmarkolta intim testrészét.