Ennyibe kerül a lángos és a sör a Campus Fesztiválon

Helyi hírek

Gőzerővel készül Debrecen a 16. Campus Fesztiválra, melyet idén július 24-28. között rendeznek meg. Tavaly óta bevezettek egy fontos változást.

Miklósvölgyi Péter, a Debreceni Campus N.K. Kft. ügyvezetője elmondta, hogy a július 1-ig történt jegyeladások meghaladják a tavalyi rekordév hasonló időszakának értékesítéseit, nagy tömegre lehet számítani. És arra, hogy már csak a 10 év alattiak számára lesz ingyenes a belépés. Tavaly ez a korhatár még 12 év volt.

A döntés hátterében az utóbbi évek jelentős mértékben megváltozott koncertlátogatási szokásai, valamint a fesztivál befogadóképességének korlátai állnak. Az, hogy a korábbi 12 éves korhatár lejjebb került, már március óta így van, ezt a szervezői döntést közel négy hónapja kommunikáljuk. Megértésüket köszönjük

– írta a Telexnek Miklósvölgyi Péter. A vg.hu pedig az idei árakat írta meg, ami talán még a korhatáros változásnál is jobban érdekli a fesztiválozókat. Egy lángost már 890 forintért, egy sört pedig 790 forintért fognak értékesíteni a 2024-es Campuson.