1-es villamos Debrecenben

Villamospótló autóbuszok közlekednek Debrecenben a katonazenekari fesztivál idején

Helyi hírek

A XXII. Debreceni Nemzetközi Katonazenekari Fesztivál szombat délutáni programjai idején az 1-es és a 2-es villamosok két szakaszban közlekednek.

A villamosok mellett az utasok kényelméért a Nagyállomás és a Kálvin tér megállók között szombaton 15:00 és a 22:00 óra között 1V-2V jelzéssel villamospótló autóbuszokat indít a társaság. A villamospótló autóbuszokról a Kálvin téren lehet átszállni az Egyetem és a Doberdó utca irányába közlekedő villamosokra. A villamospótló autóbuszokon megváltott jegy átszállás után is érvényes, de azt minden járművön érvényesíteni kell.

Villamosok közlekedési rendje:
2024. július 06-án, 09:00 és 11:00 óra között, valamint 15:00 és 22:00 óra között az 1-es és a 2-es villamosok két szakaszban a Nagyállomás – Városháza – Nagyállomás és a Kálvin tér – Egyetem/Doberdó utca – Kálvin tér között közlekednek.

Villamospótló autóbuszok közlekedési rendje:
Július 06-án, szombaton a délutáni programok idején 15:00 és 22:00 óra között a Nagyállomás és a Kálvin tér megállóhelyek között az átszállásmentes közlekedés biztosítása érdekében 1V-2V jelzéssel villamospótló autóbuszokat indít a társaság.

A villamospótló autóbuszok 10 perces követési idővel indulnak a Nagyállomástól, a Petőfi tér – Piac utca – Széchenyi utca – Tisza István utca – Hatvan utca – Bethlen utca – Hunyadi János utca – Rákóczi utca – Burgundia utca – Kossuth utca – Piac utca – Petőfi tér – Nagyállomás útvonalon.

Az 1V-2V villamospótló autóbuszok a Nagyállomás (10-es autóbusz felszállóhely), Petőfi tér, Piac utca, Debreceni Törvényszék, Hatvan utca, Kölcsey Központ (Bethlen utca), Kölcsey Központ (Hunyadi János utca), Kálvin tér (átszállási pont az 1-es és a 2-es villamosokra), Burgundia utca, Csokonai Színház, Kistemplom, Piac utca és a Nagyállomás megállóhelyeken végeznek utascserét.

Figyelem! Rendezvény miatt már ma is szakaszosan járnak a villamosok!

Csütörtökön 16:00 és 17:00 óra között két szakaszban közlekednek az 1-es és 2-es villamosok az alábbiak szerint:

XXII. Debreceni Nemzetközi Katonazenekari Fesztivál