Szabó Bence debreceni momentumos képviselő

Plakátrongáláson érték Szabó Bence debreceni önkormányzati képviselőt, így reagált a hírre a Momentum

Helyi hírek

Rendőrök fogták el Józsefvárosban két napja menekülés közben a Momentum debreceni önkormányzati képviselőjét, aki rengeteg fideszes plakátot rongálhatott meg – írja egy birtokába került tanúkihallgatási jegyzőkönyv alapján a Magyar Nemzet.

A kihallgatott tanú a Fidesz helyi kampányszervezője volt, aki elmondta, hogy tetten értek egy aktivistát, miközben matricákat ragasztott a plakátjaikra, megpróbálták szóval tartani, de a férfi elszaladt, amikor meghallotta, hogy közben a telefonon a rendőrökkel is beszélnek.

A rendőrök végül elfogták a férfit, és a fideszesek akkor ismerték fel a matricázóban Szabó Bencét a Momentum debreceni önkormányzati képviselőjét.

A Szabó Bencét is sorai között tudó Momentum kommunikációs osztálya az alábbi közleményben reagált portálunk megkeresésére:

Szabó Bence a saját politikai véleményének adott hangot, amikor Sára Botond “Józsefváros jobbat érdemel” feliratú plakátját egészítette ki annyival, hogy: Sáránál biztosan jobbat. A Momentum pedig azon dolgozik, hogy június 9-én Pikó András és csapata győzzön Józsefvárosban, hogy folytathassák az elmúlt 5 év sikeres munkáját

– tájékoztatta a Debreceni Napot a Momentum.

Megkezdte a közmunkát Szabó Bence, aki a nyáron demonstrációt szervezett Papp László hivatala elé