Papp László gyerekekkel kampányol

Felnyomták a gyerekekkel kampányoló Papp Lászlót a választási bizottságnál, villámgyorsan érkezett a válasz

Helyi hírek

“A Fidesz nem kegyelmez a kampányban!” – írja közleményében Mándi László, az Összefogás a Cívisvárosért Egyesület polgármesterjelöltje.

Emlékeztet, Papp László vasárnap, gyermeknapon közölte, hogy “a mai nap a gyerekekről szólt Debrecenben.” És bár Mándi szerint ilyenkor joggal köszönthetjük a gyermekeinket, kedveskedhetünk nekik játékkal, ritkábban hozzáférhető étellel, vagy valamilyen különleges programmal, élménnyel, az nem fér bele, ha kihasználjuk, felhasználjuk és saját boldogulásunk eszközének tesszük őket.

Múlt héten bejelentettem Papp Lászlót a Helyi Választási Bizottságnál a választási eljárás rendjének, a választási kampány szellemiségének megsértése miatt. Ha valaki ismeri Papp Lászlót jól tudja, hogy neki küldetése van: a pesti fideszes főnökei, meg a kínai beruházók megrendelését kell végrehajtania, bármi áron. Városunk rombolása, a természetes és épített környezet radikális megváltozása, a debreceniek életminőségének csökkenése neki nem számít és mind tudjuk, hogy még a saját lózungjaikat is képesek sárbatiporni ezek a fideszes nagyurak.

– közölte Mándi László.

Emlékeztet, 4 hónap telt el a köztársasági elnök kegyelmi botránya óta, 4 hónapja tudjuk, hogy a fideszes elit pedofil botrányban vádoltak tetteit relativizálja, megpróbálja eltussolni, vagy ha ezek nem hoznak eredményt, akkor köztársasági elnöki kegyelemben részesíti egy pedofil bűnsegédjét. 4 hónapja várjuk a válaszokat és különösen a tetteket, hogy egyszer és mindenkorra leszámoljanak a soraikban meghúzódó pedofíliával, illetve végre rendbetegyék a gyermekvédelem ügyét, ápolva, segítve, támogatva az áldozatokat, kiutat mutatva az állami gondozásban senyvedők és a gyermekvédelemben méltatlan körülmények közt dolgozó magyarok számára. Nem kaptuk meg ezeket a válaszokat és tetteket. Kaptunk helyette vérlázító propagandát, amelyben a pedofília egyik formája ismét előtérbe került itt Debrecenben is: Papp László sorozatosan követett el politikai pedofíliát.

Mándi szerint azzal, hogy a polgármester szinte naponta jelenik meg gyermekek társaságában, a személyiségi jogaikat sárba tiporva, arcuk megjelenítésével, miközben kampánytevékenységet folytat, nem csupán hányingerkeltő, de törvénysértő is.

Mint írja, a választási bizottság eddig sosem látott módon, egy napon belül, hosszú 4 oldalas értekezésben magyarázkodott, hogy miért nem áll módjukban megvizsgálni a bejelentett eseteket. Pedig a válasz egyszerű: Papp László nem hagyja a hivatali dolgozóknak, hogy véletlenül az ő ellenében, az erkölcsösség és igazságosság oldalán döntsenek.

Nem fogom hagyni, hogy a debreceni gyerekek is áldozatok legyenek! Felszólítom Papp Lászlót, hogy hagyja abba a gyermekek politikai célokra való felhasználását! A lehető legmesszebb kerülje el a gyermekek társaságát a kampánya során, ne használja kampányeszközként a debreceni gyermekeket

– írja az ellenzéki polgármesterjelölt.

Kapcsolódó:

“Debrecen jelenleg nem szabad!” Ezt ígérik Mándi Lászlóék, ha sikerül kiebrudalniuk a Fideszt a városvezetésből