Pósán László és Kozma Éva

Pósán László nekiment a Mikepércsi Anyák szószólójának, íme Kozma Éváék válasza

Helyi hírek

A debreceni fideszes politikus felolvasott néhány “leleplező” információt Kozma Éváról, aki a múlt vasárnapi, Magyar Péter-féle tüntetésen is felszólalt.

“Kiderült, hogy benzinkutakat üzemeltet Kozma Éva, a debreceni tüntetéseket szervező mikepércsi környezetvédők vezetője.
Most bebizonyosodott mindaz, ami korábban is sejthető volt: Kozma Éva nem a városunk környezetéért aggódik, csak a saját üzleti érdekeit félti, amiatt szervezi tüntetéseit, politikai hecckampányát.
Ne hagyjuk, hogy olyanok veszélyeztessék Debrecen békéjét és fejlődését, akik bármilyen eszközt bevetnek mások megtévesztése érdekében, ha saját anyagi jólétüket féltik!”

– így Pósán.

Kozma Éva társtulajdonosa a Mikepércsre bejegyzett Petrol Operation Bt.-nek.

A Mikepércsi Anyák a Környezetért Egyesület válasza:

“Az állandó sorosozás, dollárbaloldalozás után elért bennünket a rogáni propagandagépezet debreceni tagozata, megindult Kozma Éva elnökünk és az egyesület elleni NER debreceni helytartói által irányított hadjárat, egy előre kitervelt karaktergyilkosság. Ez azt jelzi, hogy félnek a kimondott szavaktól, a valóság hiteles ábrázolásától, amellyel rengeteg debreceni polgár szemét nyitottuk fel. Környezetvédelemmel, az emberek egészségével kapcsolatban a helyi propaganda sajtó az elmúlt másfél évben tudomást sem vett rólunk, de most, a karaktergyilkosság erősítéseként azonnal megkeresett bennünket a helyi propaganda média, hogy adjon az elnökünk magyarázatot! És egyébként közölték, hogy a debreceni FIDESZ sajtótájékoztatót fog tartani. Mi továbbra is kitartunk és felhívjuk a figyelmet arra, hogy milyen nemzetárulás és természetrombolás zajlik az országban, ami nem válogat, ami pártállástól függetlenül minden embert érint. Papp László azért tart sajtótájékoztatót, hogy egy magyar anyát „gyilkoljon meg”, aki ki mert állni és el merte mondani mi zajlik az országban, és azért, hogy minden további embert megfélemlítsen és elrettentsen attól, hogy kiálljon az alapvető emberi jogaiért”

– írja a MIAKÖ.