Debreceni buszok DKV

Kilenc debreceni buszjárat két hétig terelőútvonalra kényszerül

Helyi hírek

Aszfaltozási munkákat végeznek a Monostorpályi út Mikepércsi út és Vécsey utca közötti szakaszán. A munkák ideje alatt, 2024. március 23-án, szombaton üzemkezdettől április 5-én, pénteken üzemzárásig a 15,15H, 15Y,15YH, 18, 30,30A,30H,30N jelzésű autóbuszok mindkét végállomás irányába terelőútvonal közlekednek.

A 15,15H, 15Y,15YH, 30,30A,30H,30N autóbuszok a Széna tér/Bayk András utca/Bánk/Borzán Gáspár utca irányába a Mikepércsi út – Szabó Kálmán utca – Galamb utca terelőútvonalon közlekednek. A járatok nem érintik a Híd utca, Wekerle utca, Óvoda utca, Kabar utca, Kopja utca és a Vécsey utca megállóhelyeket. Az autóbuszok a terelőútvonalon található megállóhelyeken megállnak.

15,15H, 15Y,15YH, 30,30A,30H,30N autóbuszok a Doberdó utca/Jégcsarnok/Nagyállomás irányába a Galamb utca – Szabó Kálmán utca – Mikepércsi út – Homokkerti felüljáró terelőútvonalon közlekednek. A járatok nem érintik a Vécsey utca, Kopja utca, Kabar utca, Óvoda utca, Wekerle utca és a Debreceni Erőmű megállóhelyeket. Az autóbuszok a terelőútvonalon található megállóhelyeken megállnak.

18-as autóbusz a Széna tér irányába a Mikepércsi út – Szabó Kálmán utca – Vécsey utca – Monostorpályi út terelőútvonalon közlekedik. A járat nem érinti a Híd utca, Wekerle utca és az Óvoda utca megállókat. Az autóbusz a terelőútvonalon található megállóhelyeken megáll.

18-as autóbusz a Nagyállomás irányába a Monostorpályi út – Vécsey utca – Szabó Kálmán utca – Mikepércsi út terelőútvonalon közlekedik. A járat nem érinti a Kabar utca, Óvoda utca, Wekerle utca és a Debreceni Erőmű megállókat. Az autóbusz a terelőútvonalon található megállóhelyeken megáll.

A DKV Zrt. köszöni az utasok megértését és türelmét.