Elhunyt, gyász

“Nincsenek szavak a fájdalomra, amit érzek” – Nyilatkozott a Debrecenben halálra gázolt 19 éves lány édesapja

Helyi hírek

Édesapja szerint Petra mindig óvatos volt, akár autóval, akár gyalog közlekedett, ezért sem érti a tragédiát.

Borzasztó baleset történt hétfő hajnalban Debrecenben a Böszörményi úton: egy 19 éves gyalogosan közlekedő fiatal lányt gázoltak halálra.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, mert egyelőre csak annyit tudni, a gázolás során a fiatal lány olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Halálos baleset Debrecenben: meghalt egy 19 éves nő

A ripostnak nyilatkozott Petra édesapja, aki nem érti, hogy történhetett az eset, mert a lánya nagyon óvatos volt, mindig körültekintéssel közlekedett. Lánya turizmus szakon tanult és nyári gyakorlaton volt egy szállodában, oda indult el hétfő hajnalban, amikor megtörtént a tragédia.

Nem tudom, mi történt, de Petra nem volt olyan, aki telefont nyomkodott volna útközben, vagy lelépett volna figyelmetlenül. Óvatos volt és mindig figyelt, ha közlekedett

– mondta az édesapa, akit összetört szeretett lánya halála.

Nincsenek szavak a fájdalomra, amit érzek. Csak az segít elviselni, hogy tudom, érzem, hogy jó helyen van. Fent van a többi angyalkával, körül veszik, befogadták

– mondta a gyászoló szülő. Petrát Debrecenben, a Böszörményi úton a Vezér utcai kereszteződésnél a gyalogátkelőhelynél gázolta el egy autó. A sofőr rögtön megállt, sokkos állapotban segítséget hívott, de a lányt már nem lehetett megmenteni.