Így néz ki most a nyárra ígért 600 millió forintból épülő Csapókerti Közösségi Ház

Helyi hírek

Befejezéséhez közeledik a Csapókerti Közösségi Ház átépítése – tette közzé Szilágyi Edina, a 3-as számú választókerület képviselője, Tasó László munkatársa.

A képviselőnő képeket is posztolt a munkálatok állásáról.

Ahogy arról tavaly októberi cikkünkben is írtunk, a munkát

a szerződés szerint már nyáron át kellett volna adnia a kivitelezőnek. Legalábbis Papp László polgármester így fogalmazott azon a lakossági fórumon, ahol a felújítást mutatták be a közönöségnek. A munkálatok összköltsége ekkor megközelítőleg 600 millió forint volt.

Úgy tűnik, hogy nincs miért aggódni, hiszen Tasó László parlamenti képviselő arról ír közösségi oldalán, hogy a tempó jó, a várakozás fokozódik.

Az akkori beszédből az is kiderült, hogy az épület energetikai felújításon esik át. Ennek része a teljes szigetelés, illetve a fűtési-, szellőző és világítási rendszer megújítása. A beruházás tartalmazza az akadálymentesítést, illetve napelemek telepítését is.

Ezen túl belső felújításról  és eszközbeszerzésről is szólt a polgármester a Városi Szociális Szolgálat telephelyeként szolgáló épületrészben. Az is szóba került, hogy a közösségi házban alakítják ki a Debreceniek Házát, ami számos belső átalakítással, térrendezéssel jár, teljesen megújul többek között a színpad és a tánctér is – hangzott el 2021 októberében.

További részletek az alábbi cikben:

Felújítják a Csapókerti Közösségi Házat